10.3.2015

Kotia etsimässä -projekti

Eih, emme ole etsimässä kotia kummallekkaan koiralle vaan meille kaikille omaa kotia. Olemme asustelleet vuokralla tässä ihanassa kodissa jonkun aikaa, mutta nyt on elämän tilanne sellainen, että voimme ostaa oman kodin.

Tässä asumme nyt

Nykyinenkin on ihan kiva, mutta joiltain osin alkuperäiskuntoinen eikä tähän pysty mm. perhettä perustamaan eikä ole juurikaan niin tilava, kun kuvissa näyttää. Hieman on hukkaneliöitä.

Se mitä kaipaamme uudelta talolta on iso tontti ja nyt puhutaan isosta. Ainakin puoli hehtaaria maata ja mielellään se hehtaari saisi olla. Talon isäntä harrastaa enempi ja vähempi autotallissa, joten sellainen rakennus vaatii jo neliöitä, mitä ei tässäkään ole riittävästi. Minä harrastan kasvimaata ja puutarhaa, joten tahdon oman hyöty puutarhan ja kasvimaan mistä ammentaa niin itselle kuin koirille syötävää (muistatte varmaan postauksen: http://therallieteam.blogspot.fi/2014/10/raisan-allergia.html)


Tämän kevään ekat siemenet laitettu itämään

Kävimme jo kahtomassa yhtä taloa koirien kanssa, mutta piha rakennuksen oli purkukuntoisia. Tietenkin koirien takiakin maalänttiä saisi olla enempi ja mielellään tontin sijaitsevan metsän vieressä.
Näissä kuvissa käytiin ihan vartavasten hiekkamontulla juoksemassa ja kivaa oli! Raisa ja Viljo tosin tyytyväisenä ovat nykyiseenkin, kun on mistä juosta. Harmi vaan, kun se ei oma ole. Etsintä siis jatkukoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti