2.12.2014

Lumi....Missä olet?

Nyt on lunta, mutta tässä välissä ollut niin ankeita päiviä,että talvisia kuvia on vain harvoja. Tässä teille marraskuun alun kuvia:


"Kyllä minä täältä takaa tulen!!"


Meillä on ollut hiljaiseloa jo pitemmän aikaa ja niin vaan se on, kun harrastaa näitä koiramaisia lajeja, käy töissä ja pyörittää sitä normaali arkea niin tuntuu ettei sitä aikaa jää. Hirveän harmi, kun tykkään tästä bloggailusta.

Mutta eipäs surkutella enempääsä sillä minulla on ilo uutisia:

Raisa syö enään 1/4tbl kortisonia ilman kutinoita ja karva kasvaa takaisin :) Ruuasta on poistettu epäsopivat, joten vatsakin on rauhottunut. Iho on välillä kuiva, joten alan kallistua atopiaan, joka altistaa allergioille. Siitepöly kautta odotellessa....
Lisäksi Raisa on saatu laihdutettua ihanne painoonsa, joka on suunnilleen 9,3kg. Tässä vaiheessa alakaa sen verran hyvin tuntua kylkiluut,että enempää ei kärsi painon tippua. Nyt sitten alakaa se ruuan säätäminen,että mikä määrä se on, joka pitää painon suurin piirtein tuossa. Toki ruuan määrään vaikuttaa aktiviteettitaso.

Ja arvatkaa mitä!! Raisa on valmis luolakokeeseen. Jesh!!! :) Emäntä ja isäntä on niin happy, happy,että kuulutin siitä jopa Viljon kasvattajalle :D Siis aivan huippua,että me saadaan tyttelille käyttötulos ja vietti on niin voimakas,että ehkä...ehkä tulevaisuudessa voidaan ajatella KVA-L arvoa nimen eteen. Raisan kunto, kun muutenkin saatu kohilleen niin näyttelyt kutsuu taas. Oon kyllä ihan hirrrrveän ylpeä pikku nakista.Viljo on käynyt agilityn jatkokurssilla ja osaa mennä suurinpiirtein kolmen esteen sarjaa, jos ei ole takakäännöksitä tms. Olemme siis opetelleet keinun kolahdusta ja enään se ääni ei hetkauta Viljoa ollenkaan. Takakäännös meni hyvin jo toisella treenikerralla, mutta käsiavuin suorittaa sen. Pelkkä käskyn sanominen ei vielä riitä. Nyt ollaan pääsemässä siihen pisteeseen, kun minun pitää ihan tosissaan miettiä missä seison ja miten ohjaan kropallani koiraa. Opin koko ajan paljon lisää ja tuntuu,että Viljo tajuaa jutut jo sillä hetkellä. Viljo osaa myös nykyisin odottaa käskystä, myös häiriössä irti. Tää on ihan sika hienoa, se katsekontakti on niin hyvä jo,että hyvä etten ylpeydestä itke.Mitä sitä teille kuuluu?

1 kommentti:

  1. Jyväskylässä ei oo lunta. Räntää vaan sataa. Millon lie tulee pysyvät lumet. Koira rakastaa lunta,mutt nyt joutuu odottaa vielä et pääsee hyppii lumeen. :)
    http://polarbearcassu.blogspot.fi/

    Hyvää Joulunodotusta teille! :)

    VastaaPoista