8.10.2014

"Hei! Minä täällä taas....."Viljo kävi pinkomassa maastotreeneissä. Hyvin lähti poika matkaan ja viehettä "tapettiin" urakalla, mutta sitten Viljo laitto leikiksi. Se hurja vieheen jahtaaminen olisi voinut jatkua loputtomiin. Onneksi eräs immeinen sai Viljon kiinni. Juup...harjotella pittää. Kotonahan tää sujuu hyvin, mutta vieras paikka on aina vieras ja siellä on paljon mukavampi rällätä, kun kotona. Eiks Jeah kaveri?!"Minä kävin myös sellaisissa tis....eiku missikisoissa....vai olikoha ne jotkut mätsärit tai jotain...?"

"Tässä mä syön namia, joka ei ollu kovin hääviä...."

"Sit me käveltiin monta rinkiä"

"Ja piti töröttää tällai paikallaan"

"Ja lopuksi...sitte vasta kotona, musta otettiin tällänen törötyskuva"


"Niin mähän olin pentujen BIS 3 :) Toi pikku kuppi piti puhistaa, kun oli niin törkynen ja sitte maisteltiin niitä antimia. Ne on kyllä jo loppu ettei kyllä kaverit teille jääny. Sori! Raisa tsemppasia mua koko ajan, joten tieteski sillekin piti antaa niitä antimia."

Emäntä oli ylypee pikku pojasta. Pienellä harjottelulla kehässä voi jo seuraavalla kerralla juosta, jotta ravi tulee parhaiten esille. Nyt se aiheutti pupu hyppelyä.

Ja Raisa pieni tytön tyllerö....Nyt jo voi kohtuu pieneksi sanoa, kun painoa lähtenyt puoli kiloa!!! Huh! Hurjaa....miten sitä painoa ollukin niin reilusti enempi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti