16.7.2014

Kesä, kaverit ja reissun tynkää

Minulla on huono omatunto....Olen jättänyt tietämättäni blogin taka alalle. Olen niin paljon dataillu tuolla facebookissa (jeps...tiedän joidenkin kirous....) ja kuulumisia kertoillu kuvin instagramissa. Meidät löytää sieltä @rallieteam nimellä jos joku ei ole vielä löytänyt. Jutut on pääasiassa koirien kuulumisia kertova. Kannattaa siis olla kuulolla ;)

Ja siis asiaan eli koiriin. Eilen, kun kävin polven takia lääkärissä, näin maailman ihanempia otuksia. Kaksi lyhytkarvaista mäykky tyttöä :) Toinen parkeerasi heti jalan viereen napottamaan (ikää oli jo 7v) niin omistaja hätkähti, kun ei vissiin huomannut minua, kun vasta sitten, kun rupesin höpöttämään koiralle. Tiedän vieraita koiria ei saa silittää jne., mutta näistä jo näki,että oli totuttu vaikka mihin. Nooh kerroin naishenkilölle,että minulla on mäykky kans kotona niin nainen sanoi,että no eipä ihmekkään, kun koira tuli mun tykö. Niin kyllä lajitoveri toisensa tuntee vaikka vaan hajun perusteella :D

Aavasaksa 28.6.2014

Lääkärissä käynti nyt sitten vaikuttanut aksa uran aloittamiseen. Kyllä harmitti, kun en ensin saanut iltavuoroja vaihdettua ja sitten rupesi polvi prakaamaan!!!! Miks hitossa näin huono tuuri...No, mutta on tässä se hyöty,että Viljo sisäistää asioita mielessään koko ajan. Viime viikolla kävimme tuuraamassa menetettyjä tunteja. Kouluttaja oli eri, kun ennen, mutta tykkäsin paljon tästäkin. Hän oli topakka ja tehtiin nopeita harjotuksia niin,että homma rupesi luistamaan heti. Renkaan läpi meneminen sujui Viljolta kuin vanhalta tekijältä, kahden putken läpi meni tuosta vaan eka kerran...toisella kertaa aatteli,että jospa sen namin saa helpommin ja menee yhen putken läpi. Vika putki otettiin perään useamman kerran, jotta siihen putkeen ei tule mitään estettä.

Otettiin keinun kolahdusta kans ja 2on2off -tekniikaa (mä jo ootin millon mä rupeen käyttämään tätä "aksakieltä" ). Hyvin sujui puomin päässä ja Viljo jo tälläsi itse itteään oikeeseen asentoon. Keinulla tehtiin tätä ja kolahdusta. Yhessä vaiheessa tuli stoppi ja Viljo ei millään ois halunut mennä. Liekko kolahus tuntui vielä ikävältä, mutta onneksi saatiin onnistuneita suorituksia kuitenkin siitä. Sen jälkeen otettiin vielä 2on2off -tekniikaa iliman kolahdusta ja loppuksi Viljo tarjosi sitä,kun kouluttajan kanssa keskusteltiin. Mahtavaa Viljo! Kyllä se poika vaan reipas on :)

Aavasaksa 28.6.2014

Raisa on tervehtynyt hyvin sterilisaatiosta eli on tosiaan virallisesti vanaha piika. Haava on tosi siisti ja karvat kasvaa takasin. Ainoa mitä nyt huomannu on lenkeillä diipadaapailu....Raisahan on ruukannu olla aina aamuisin aamu-uninen eli haistelee vaan ilimoja ja kahtelee mitä sitä tähän aamuun kuuluu. Tämän on siis lisääntynyt ja jokaisella lenkillä neiti kävlee vetämättä ja haistelee ilimoja. Eihän se tietenkään ole kellekkään ratkaisu, tuo sterilisaatio vetämisongelmiin, mutta siinä sivussa se on nyt loppunu. Pitänee kokeilla tuolla kaupungin humussa vielä.

Aavasaksassa käytiin, josta koiruuksista siis kuvat on. Pellossa kävimme kahtomassa vesicross -kisoja ja koirat oli mukana. Viljo ihmetteli alakuun ääniä, mutta Raisa tepasteli menemään kuin kalaveessä. Mitä nyt piippas, kun jouduttiin vaan olemaan eli katottiin kisoja paikallaan. Sitä se ei vielä osaa, olla rauhassa nimittäin. Viljo taas kelli siellä kentällä selällään :D Rento reiska.
Kaunis tyttö :)Laitan vielä pari kuvaa Viljon pentutreffeistä ihanaisen Vandan kanssa ja tärskyt veljensä Viktorin kanssa.Veljekset kuin ilvekset ja tämä sanonta sopii siihen hyvin, koska pojat tuli äärimmäisen hyvin toimeen keskenään. Nähtiinki onneksi kahteen kertaan ja nyt on monta kuvaa muistona.

Raisa on tietenkin nauttinut, kun saa olla vähemmän terrorismin kohteena. Muistona korvissa on parit haavat....Viljolla hampaat vaihtuu kovaa tahtia ja niistä lerpukoista on kiva ottaa kiinni.

Puhelimessa ois kuvia Raisan uudesta kettu -pannasta, mutta taidanpa ottaa muutaman poseraaus räpsyn. Tilaukseen lähti myös vihreä heijastin mantteli ja softshell takki, joka vaan pujotetaan päälle. Sekin tietenkin Raisan värinen eli vihreä. Täällä ootellaan kuumeisesti tilauksia sillä Raisalla ei ole ollut mitään mikä vedeltä suojaisi. Tokikaan ei nyt vettä säikähä, mutta oishan se mukavampi olla ulkona, kun on suojaa. Varsinkin syksyllä, kun ilimat kylmenee. Jos joku näistä on kiinnostunut niin näppäilee Kepeä Taival osoitteeksi niin sieltä löytyy :) Toki vinttikoirille suunnattua tavaraa, mutta sopii hyvin mäykyille. Yllättävän hyvinkin!

Ja kaverit nauttikaa kesästä!! ;)

ps. me ainaki kellitään ulkona, syyän öttiäisiä ja lähetään uimaan, kun Raisa voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti