25.6.2014

Viehehommia

Niinpä, kun tässä on saanu arseensa aherrettua ekaa kertaa Virpiniemeen vinttikoirien raalle niin samaan syssyyn kävimmä tänään ekaa kertaa Viljon kanssa reeneissä. Lauantaina 21.6. oli Yöttömän yön juoksukisat, jonne mänimmä kahtomaan ekaa kertaa elämässä ratakisoja.

Viljo tykkää IHAN KAIKISTA :) Oli se koira, ihminen taikka vauva niin jokainen on aivan ihana. Vaikka koira haukkusi niin Viljo kahtoo,että mikä sulla kaveri on hätänä. Kovaäänistä kylläkin jännäsi ja autoja, mutta pian tottui näihin ääniin. Raalla kuuluvaa kiskon ääntä ei säikkynyt, seurasi tarkkaan viehettä ja koiria,että mitä ne tekee. Paijailua Viljo sai hurjan paljon, mutta pusumoottorille se oli vaan kivaa ;)

Tarkkaan seurataan mitä siellä raalla tapahtuu


Jos kuvissa joku näkee tuttuja koiria niin nimiä saa kertoa :)

Tuon näköstä touhua se siis on. Jänskää kyllä ja varsin jännitävää, kun oma koira ekaa kertaa kokeilee.Huh!

Raisa napero on tervehtynyt siis tosi hyvin leikkauksesta. Haava kontrolli oli ja samalla Viljo sai tehosteen. Viljo hieman arkaili ellissä huoneeseen menoa, pikkusen tärisi pöydällä. Muutoin reissu meni hyvin. Raisa ja Viljo sai siis terveen paperit ja Ellin sanoin saa juosta mielin määrin. Juostu onkin metässä. Raisalle ja Viljolle otettiin istumista kannolla ja paikallaan olo. Raisa on vanaha tekijä, mitä nyt lentänyt tipu sai neidin häviämään maisemista. Tai no nähtiin me silmillä se ettei nyt ihan karkuun lähteny. Viljon kanssa sai opetella istumista muuallaki, kun maassa ja hyvin osaa poika. Luoksetulo on molemmilla hyvin hallussa...ainakin kotona :D Pentukurssilla Viljo kyllä tulee luokse.

"Hei! Oliks toi se tipu?!"Parhaat kaverit <3 br="">

Laihtumista havaittavissa


Raisa on jopa hitusen laihtunut. Jeee! Viljon kanssa oli viimeinen kerta pentukurssi, jossa viimesenä otettiin agility esteitä. Matala hyppy ja pussi meni jo sarjana hyvin. Pientä epäröintiä oli pussin eessä, mutta otettiin sitä vielä muutama kerta erikseen niin hyvin lähti Viljo suorittamaan ja alko jo tulla vauhtiakin siihen. Emäntä saa pikku hiljaa opetella juoksemaan :D Puomi menee jo vauhdilla, joten kosketuspintoja pittää opetella ettei hypi ennen aikoja alas. Paikallaan oleminen sujuu hienosti, myös iliman,että piän hihnasta kiinni ja kavereiden juostessa esteitä.

Viljo on siis edistynyt hurjasti ja oppii meleko pian asiat. Keppien pujottelu alakaa sujua, ohjuri ei haitannu mitään ja keppejä väistää jo nyökkäämäällä päätä, siis osaa jo ite kiertää niitä. Onpa kyllä hankala tätä selittää, mutta jospa ymmärrätte. Keppejä on siis kuuden sarja. Viljolla alakaa myös sujua esteen edessä istuminen, odottaminen ja lupa lähteä. Toki odotus aika on lyhyt, erittäin lyhyt, mutta tästä on hyvä jatkaa, kun poika on sisäistänyt mitä siltä haetaan. Istuminen, maahan meno ja paikka -käsky onnistuu iliman käsiapuja. Tietääkseni :D Raisalle pitänyt opettaa etten anna apuja käsillä.

Loppuun sitten ilahdutan teitä videolla, jossa Viljo juoksee ekaa kertaa vieheen perässä :)


1 kommentti:

  1. Hurjaa menoo toi juoksu! Emäntä meinaa viiä Murmelin kokeilemaan tota touhua, ku se on niin kova juoksemaan. Viljo on kyllä sikanopee poika! :)

    VastaaPoista