24.6.2014

Arjen monet kiemurat ;)

Ekana esittelen Raisan aivan ihanan haavamekon:


Raisa oli täysin eri mieltä sanasta "hieno"....Kävikin sen tuhrimassa heti johonki mustaan möhnään ja rymyämällä (joo, ei meillä toipilas saa rymytä suuremmin ;) ) mekkosa Uuno Turhapuron näköseksi. Ei enään puuttunut, ku mustat hampaat :D

Siinä samassa rytinässä ostin Raisalle ekan blingbling nahkapannan ja sopii niin neidin väreihin:


Tämä on siis kierrätyspanta ja olen tosi tyytyväinen kuntoon :) Panta on eka meijän koirilla oleva solkipanta ja hyvin näyttää pelittävän. Isännän mielestä pk-panta on paras. Ohan ne heleppoja ja sellanen tulee Raisalle seuraavaksi, kun alakaa tuo arkinen mörkö-panta rispaantua pahasti. Tilaus on vetämässä, joten...IIIk! Mä en malta oottaa,että se tulee meille.

Kuvan panta on täältä. Tykkään hänen tekemistä pannoistaan ja yksi meillä olikin Elmerillä, joka kulutettiin puhki. Sieltä tulee varmasti yhet tiimipannat, kuha Viljo kasvaa isommaksi.

 
Meijän surusilmä

Parhaillaan Viljo katsoo TvShopia...Toivottavasti ei osta mitään :D Raisa edelleen tuhoaa kaiken mitä saa, myös Viljon majavalelun. Alimmaisessa kuvassa esimerkkiä käsittelystä. Edelliset kuvat kertoo miltä Viljosta tuntui olla, kun Raisa ei sen kanssa leikkinyt. Onneksi napero osaa nauttia elämästä. Tuntuu,että Viljosta huokuu onnellisuus ja ilo. Vähä niinku mä...mä en osaa olla pessimisti, kun vain muutaman asian suhteen. Elämä on vaan niin lyhyt murehtimiseen. Esimerkiksi mulla on eilisestä asti ollu aika kipee selekä, mutta emmä jaksa sitä murehtia. Se sitten on. Minkä sille voi, ei se siitä murehtimalla muutu kummemmaksi. Vai muuttuuko?

Koska nää kirjottelut ja jutut on kauheen pitkiä niin säästän teijät mega romaanin lukemiselta ja tuotan huomenna uutta pläjäystä sillä kävimme ekaa kertaa kattomassa vinttikoirien ratakisoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti