18.5.2014

"Viljo täällä moi!"

"Käymme yhdessä ain
Käymme aina rinnakkain
Vaikka esteitä on
Joskus tiellä kohtalon
Voimme kaikki ne voittaa
Kun kuljemme vain
Tiemme yhdessä näin rinnakkain"Viljon on kuvissa 10-11vkoa, painoa n. 6kg. Ensi viikon perjantaina mennään rokotuksille, jossa voidaan punnita molemmat. Ja mikä on mietityttänyt meitä on Viljon toinen palli. Se luuraa jossakin. Oli vähän aikaa näkösällä, mutta nyt emme sitä enään löydä. No, mutta sehän ei vähennä Viljon arvoa meijän silmissä mitenkään vaan on yhtä rakas viipottaja, joka pääsee kyllä oman lajin pariin: maastoon juoksemaan kilpaa. Toivoahan ei ole vielä pallin suhteen menetetty, joten peukkuja pietään.

Raisan kanssa yhteiselo on sujunut hyvin, todella hyvin. Kuten kuvista näkyy niin osataan yhessä leikkiä. Raisa vaan tahtoo mennä hajujen jälillä metässä ja Viljo sillon tekee omiaan. Periaatteessa vaan kirmailee ja useimmiten menee mukkelismakkelis mättäikössä. Viljon on nähnyt paljon uusia ihmisiä, oltu kaupungin vilskeessä ja matkustettu autolla. Mehä asutaan niin perskorvessa,että täällä ei tosiaan liikennettä näy :D Mutta se mikä on kaiken parasta niinViljo ei hätkähdä mistään, ei niin yhtään mistään. Toki pienenä pentuna väsähtää pian, kun paljon uusia asioita, esim. 2,5 vuotiaat lapset ovat hyvin väsyttävää seuraa ;) Hihnaan on oppinut ihan heti...Vielä opetellaan kulkemista jommalla kummalla puolella, kun se on ihmisvilinässä tarpeen ettei sinkoile minne sattuu. Kynsien leikkuu sujunut vaihtelevasti...Viimeksi leikkasin jo itse yksin Viljon kynnet, mitä nyt pikkasen rimpuili ja oli pientä draamaqueen -elkeitä, mutta kaikki män hyvin! Ulos mennessä, ruokailessa Viljo istuu ja ihan omasta aloitteesta. Hyvin käyttäytyvä on kyllä :) Raisa vois joskus ottaa oppia....Yksin olemista on myös tullut ja sekin on mennyt odotettua paremmin. Raisan kanssa olivat erillään viikon verran, koska Raisasakin on pientä draamaqueeniä. Olen uskaltanut jättää kaupassa käynnin ajaksi koirat koko talon valtaan, siirtäen ainoastaan tukehtumisen ja myrkytyksen aiheuttavat tavarat pois. Nekin on sujunut hienosti ja Viljo piättää pissaa koko sen ajan. Kuhan muistaa käyttää ulkona tilaisuuden tullen niin sisälle ei tule mitään. Yötkin piättää hyvin.

Että Viljo on heleppo! Mitä nyt joskus meinaa juosta karkuun, kun sisälle pitäs mennä. Luoksetulo harjoituksia siis pitää tehdä aktiivisesti. Viljolla on myös joitakin viehtymyksiä viiä sukat petiin ja mun yhet mustat kengät. Eilen aamulla Viljo toi mulle sänkyyn mustan tennarin häntä heiluen "Hei mamma! Kato mitä mä toin!" Yleensä kengät ja sukat löytyy koirien pedistä, mutta ylläreitä on ollut pitkin taloa, yksi melkein käsilaukussa ;)
Kuvia on paljon ja toivottavasti nautitte niistä :) Raisa on ruennut laihikselle ihan urakalla ja sillon pittää olla silimät selässä...olemme toki pohtineet,että millon Raisa pestaa tuon Viljon pitkineen koipineen hakemaan pöydiltä sille ruokaa....Sitä odotellessa: Nauttikaa karvakamut kesästä <3>

7 kommenttia:

 1. Voi mikä suloinen koipeliini täällä temmeltää! :) Nyt kyllä näyttää siltä, että Raisakin nauttii telmuamisesta =) Onnea karvalapsesta! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raisa on melekonen tättähäärä ja oli aina meille vinkumassa,että äksöniä elämään! No nyt sitä äksöniä on ;) Viljo on myös reipas otteinen leikkimään kuten Raisa niin näähän natsaa erittäin hyvin.

   Poista
 2. Tykättiin teistä kumpasestakin ja ihan kaikista kuvista. Raisa, toivottavasti sun ei tarvii kysellä, että onks Viljoo näkyny, vaan Viljo pysyy sun näköpiirissäs. ;D

  VastaaPoista
 3. Mahtava kuvapläjäys, kamut! Ja miten huimat vauhtiraidat sun selässäs onkaan, Viljo! Sä oot jo aika iso poika. Raisa näyttää yllättävän pieneltä sun rinnallas. Mut huimaa menoo teillä on keskenänne. Kyllä kirmailukaveri on ehoton juttu! :)

  VastaaPoista
 4. Voi luoja vipukat on niin ihania! Jospa sitä joskus tulisi samanlainen viipottaja meidänkin tyttöjen kaveriksi... :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Viljo on tosiaan jo paljo korkeempi,ku Raisa,mutta ei kyllä vaikuta mitenkään yhteiseloon :D Raisan ei oo tarvinnu kysyä mis Viljo on,mut meijän on välillä pitäny kysyä missä Raisa on. Ne hajut!

  Whippetti on rotuna vienny meijän sydämmen <3 ennakkoluuloja kuultiin paljon,mutta kaikki on pyörtäny puheensa :) Viljo on niin iloinen kaikesta, aivan mahtava asenne pojalla!

  VastaaPoista
 6. Riemukuvia :) Ja kiva kuulla, että on olemassa myös helppoja rotuja... ;)

  VastaaPoista