31.5.2014

Personal Trainer

Raisaha on tässä ollu laihiksella ja sille on kehkeytynyt oma reenaaja:

Viljo juoksenteli hyvin kevyen oloisesti hiekkakuopilla keppi suussa, kun Raisa juoksi perässä :) Molemmat niin sulassa sovussa juoksivat kuopilla,että meitä nauratti. Muutamia lipsahduksia sattui, mutta koirille ei tullut vahinkoa:Ja muutama kauneuskuva räpsästiin:

Viljon ja Raisan kanssa käytiin viime viikolla Ell ottamassa rokotukset, Viljon ekat ja Raisalle rabies ja kennelyskä. Raisa tietenki piipitti minkä kerkes ja Viljo oli oma rauhallinen ihtesä. Toki pari asiakasta ois pitäny pussailla ihan mahottomasti ;) Rokotusta poika ei hoksannu juurikaan, jänskätti pöydällä oleminen jonnii verran. Sen verran vakavalle meni naama. Raisa on kans hirveän reipas asiakas ja seisoa törötti pöydällä eikä tajunu pistosta sekään. Ell sai kopeloida tisulit ja kuunnella sydän iliman ongelmia, piipitystä tai muutenkaan mitään hästäämisen poikasta.

Eilen perjantaina käytiin Viljon kanssa kaksin kaupungissa. Ouluun on meiltä matkaa n. 40km, joten siinä tulee autoilua ihan hyvin. Tosin Oulussa oli kauhee ruuhka, joten törryyteltiin ympäri Oulua matovauhtia. Meno matkaa Viljo jännitti ja kuolaa tuli, mutta kun käytiin Mustissa ja Mirrissä ostoksilla ja pussailemassa yksi myyjä ja tutkailemalla tarjontaa (Viljo tutkaili varmaan enempi, ku minä :D ) sekä tekemässä haiseva jätös ulos niin matka alako mennä hyvin. Autoon mentäessä Viljo laitto köllöttelemään eikä kuolaa enään tullut. Kiltisti ootteli autossa, kun emäntä hoiti asioita. Loppu matkasta meinas jo nukahtaa autoon :) Oksentanut ei sitten ollenkaan.

Tänään sitten käytiin hiekkakuopilla, sinnekin matkaa kertyy n. 20km. Meno matkan pidin Viljoa sylissä ja rapsuttelin sitä eikä paha olo ollut lähellekkään niin suuri, kun aikasemmin. Sieltä sitten lähteissä Viljo meni Raisan kaveriksi häkkiin, jonne laitto heti nukkumaan. Loppu matkan nämä kaverit nukku kylki kyljessä kiinni. Oi,että se oli sulosen näköistä <3 p="">

Tässä vielä muutama kuva ja kova yritys seisottaa touhukasta poikaa ;)


2 kommenttia:

  1. Kyllä on niin hauskannäköisiä yhteiskuvia! Kun koirilla on niin erilainen ruumiinrakenne, on ne kyllä söpöläisiä yhdessä :) Itsehän mäyristen omistajana olen niin syvällä omassa rodussa, että oikein ihmettelen miten joillakin voi olla niin valtavan pitkät jalat :D

    VastaaPoista
  2. Maailman komein PT Raisalla! Ihana kuvakavalkadi, noissa virtaviivaisissa olennoissa silmä lepää! <3

    VastaaPoista