26.3.2014

Valo!

Viime kuulumisien jäläkeen mä olen touhunu kaikkee tätä: Oon ollu mallina, käyty metässä käppäilemässä ja pelannu palloa. Käytiin myös "mummolassa", jossa mä sain leikkiä ihan hurjana lasten kanssa. Siis hurjana siten,että oltiin ulkona hirveen kauan ja kahteen kertaan. Toisella kertaa tongittiin toisen tenavan kanssa metässä kaikkia kivoja koloja. Ja ARVATKAA? Sain MAKKARAA. Ulkomakkaraa. Siellä oli sellanen joku nuotia tai jottain ja mä sain sit sitä ulkomakkaraa ulkona. Oli hyvää, mutta oli se yhtä hyvä se mun kolo kiven juuressa :)

"Kuulutus: Kone laskeutui tasaisesti maan kamaralle, neljä jalkaa tiivisti hangen pinnalle. Matkustajat voitte poistua."


"Mitähä tuolla olikaan..."


Tää pallon pelaaminen onki vasta mun mieleen. Oisin tänäänki pelannu, mutta kiellettiin ottamasta sitä. Kuulemma mee vähä höpöksi nuista palloista...Tiättekö,että musta on siksi tälläsiä kirmailukuvia, ku mä kuulemma vaan kirmailen pihalla :) Mutta se on kauheen kivaa vaan juosta hurjaa kyytiä! Mamma sanoo mua joksi varsaksi kevät laitumella; yhtä hauskan näköstä menoa :)

Terkuin, Raisa

3 kommenttia:

 1. Sulla on huippua, kun voit ihan vapaana kirmata, ja kaikenlaista kivaa olet puuhannut :)
  Kuvat on mainioita, varsinkin toi missä istut kivellä harmaata seinää vasten. Siinä on nostalgiaa :)

  VastaaPoista
 2. Sä hyppäät hienosti, Raisa! Mahtava toi ilmalentokuva, jossa kiidät korvat pystyssä.
  Mut se, mikä eniten kiinnitti mun huomiota, oli tietysti toi makkaraosuus. Ulkomakkaraa! Oi, kun sellasen makuun pääsis... Mut eihän meillä semmosta tarjota, turha kuvitellakaan. Ku sais joskus makkaraa ees sisätiloissa. Tää vaan vinkkinä emännälle!;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3 Joo meillä on omasta takaa tota pihaa tossa paljon. Kyllä emäntä kuitenkin pitää joka päivä sitä narua kaulassa ja välillä on vaan narupäiviä,koska muutoin voi unohtua multa miten sitä narussa ollaan ja pitää kuulemma välistä ottaa rennosti. Ihan niinku en osais! :D

  Mirkku: Ehä mäkään kotona saa makkaraa, mutta mummollassa sain ;) Siel mä saan välillä sellasta herkkuaki, ku maksamakkaraa. Ainoa pikku miinus,että mun pittää tehä niinki tylsää, ku tassun antamista jne. Plaah..

  VastaaPoista