22.3.2014

Uuet tuoksut ja silleen

Niin tiiättekö kamut,että tuli oikein muhevia tuoksuja, ku tuo lumi lähti pois? Sain luvan kanssa tonkia kaikki parhaimmat paikat. Tässä siitä todistetta:

Tää kuva otettiin ihan just tänä aamuna niin muutki näkee kuin kiltisti mä venaan lelun kans,että emäntä saa kuvan otettua :)

Tässäki kuvassa mä ootan. Enks ookki aika rohkee, ku makaan märässä maassa? ;)
Muutamissa kuvissa huomaatte kuin esitän emännälle vastaväitteen...! Niin ja kuin liukasta on. Siis mullehan sanottiin,että oon tosi fiksu likka, ku osaan varoa jäällä kulkemista niin siksi mä saan olla irti. Kuulemma kaikki ei osaa niin siks ne kulukee hihnassa.

Mun tissit on kuulema harmaan mustat ja se on kuulema hyvä asia. Ei oikeesti...siis nehä on kauheen rumat, ku on mustat tai harmaat tai jotain. Kuulemma sellanen väistynyt kokonaan, ku valeraskaus...mitä seki sitte lienee meinaan. Olin mä ehkä vähä depis, mutta musta tuntu,että jotaki puuttu.

Onneksi mä saan kaivaa ja kaivaa. Sitä mä rakastan kaikista eniten ja nyt, ku tullee niin meheviä hajuja ties mistä kasasta ja kolosta niin mun aika menee siihen. Pittäähän ne jonkun hiiret ja sun muut metästää ;)

2 kommenttia:

 1. Vähänkö sä näytät onnelliselta, Näpsä!:)
  Kyllä kevät on mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tänäänki kirmailin eestaas metässä ja sinkoilin lumessa :) ps. lunta tuli siis muutama päivä sitten lisää.

   Poista