13.2.2014

Plaaah...harmaata

Johan ollu kelit, ku päivät vaan näyttää harmaata eikä oikein innosta etes kuvamaan. Neiti Näpsä taasen ollut tätä mieltä asiosita:

Pakkastahan ei ole ollut juurikaan, joten Raisan mielestä oivat kelit ulkona olemiseen, mutta miks ihmeessä pittää olla harmaata? Ei aurinkoa, ei mittään sinne suuntaankaan vaan vettä ja räntää.

Niinpä sitten ostin Raisalle uuden lelun ja se pääsi käsittelyyn heti:
Lelu piti heti särkeä mäyräkoiramaiseen tyyliin pikimitten. Operaatio Tuhoaminen tuotti tuloksen ja isäntä sekä emäntä teki siitä pienellä fiksauksella uudenlaisen lelun ;)

Raisa on ollut noin muuten erittäin helppo arjessa...Osaa kertoa millon tarttee päästä ulos vaikka vatsa on sekasin (yhden kerran ja josko tästä omistajat oppis sen,että kun on hätä niin on hätä. Ulos pittää päästä), jäänyt kotiin ilman perässä seuraamista nukkumaan tai vahtimaan makuuhuoneen ikkunasta oravaa, kulukee mukana minne nyt satutaan menemään. Muutama päivä sitten Raisa sai lapsukaisten kanssa leikkiä niin,että riehkasua piti nukkua pois ihan pari päivää.

Ja yksi asia mihin tulee muutos, voi kuulostaa vähä hullultakin, mutta uskon,että toimii: hampaiden pesu. Se on yhtä ärsyttävää hinkkaamista, kun koiran hampaat on sellaiset, kun ovat. Kyselin yhellä foorumilla miten immeiset ruukaa koiriensa hampaita pestä ja sieltä joku kertoi,että sähköhammasharjalla. Mä olin,että täh! Eikait....vai voiko.....vai mitähä?! Kahtelin sitte sähkösten harjojen hintoja ja kah! Ei ne ollutkaan niin kalliitka, ku luulin. Halvin 16,90e. Minä sitten päätin urakalla helpottaa hamapiden pesu operaatiota ja ostaa tollasen vempaimen. Laitan sen tänään tilaukseen, koska sitä ei saa täältä liikkeestä. Olen nimittäin ihan hirveen varma,että tää toimii meillä, koska a)Raisa tykkää hammastahnastaan b) jos hoitotoimenpiteet tehdään rauhassa Näpsä melkein nukahtaa c) Ei tartte hinkata hullunlailla koiran hampaita. Ja kun joku varmaan ihmettelee etteikö luita syö jne. niin a) Niitä ei ole b) Raisalla alakaa korva töhnimään naudasta. Olen tehnyt ennakkotilauksen teurastajalle hepan lihasta ja luista. Satsi ehkä saadaan tän kuun lopussa. Viimeksi annoin naudan luun niin Raisa ei etes syönyt sitä vaan jemmaili sitä luun syöntimaton uumeniin vuorokauden ajan, jonka jälkeen aateltiin laittaa luu eteenpäin.

Lopuksi vielä kuva, kun Raisa sai illalla tulla sänkyyn vähäksi aikaa ja ilme kertonee kaiken--> sängyssä ei ruukata olla illalla!


3 kommenttia:

 1. Muiskaukset sulle Raisa! Sul on siistit hampaat, meit kovasti nauratti toi toka kuva. :)

  VastaaPoista
 2. Näpsälläpä onkin hyvä meno päällä!:D
  Meillä otettiin eilen hammasharja käyttöön pitkästä aikaa, kun emäntä huomasi, että Mirkun kulmureihin on kertynyt hammaskiveä. Neiti syö päivittäin luita, mutta ilmeisesti ei lainkaan kulmahampaillaan. Nyt pitäisi käydä ostamassa jotain herkullista hammastahnaa, että pesu sujuisi paremmalla tuulella.
  Iloista viikonloppua teille!:)

  VastaaPoista
 3. Toisessa kuvassa Raisa komentaa emäntää nakkaaman lumipalloa ;D Oha se tylsää vaan töröttää ulkona. Raisalla on kanan makuista hammastahnaa ja se maistuu niin hyvälle,että pesut ei haittaa.

  VastaaPoista