2.1.2014

Uusi vuosi ja uuet kujeet. Eiks jeah?!

Niin...se vuosi sitten vaihtu ja kun Raisan kanssa ulos menee alakaa koira katella puun latvoja. Jep...latvoja. Se tietää sisäisesti,että tuo pamahtelu tarkottaa lintua puussa. Tietenki, miksei muka tarkottas? Tosin lintua ei näkyny, ei vaikka kuinka tiirailin pihalla.

Näinpä. Ainakaan meidän koira ei ole paukkuarka. Voin vaan kuvitella millaista se on ja ei kuulosta hyvältä :/

Hiirijahissa vaihteeksi ja toistaseksi tälläsiä lumia ei täälläkään enää ole. Eikä tollasta auringon paistetta. Raisakin on ruennu tottelemaan ihan eri tavalla, hyvä niin. Oppinu uusia tapojakin, kuten pitsan vahtimista, ala carte ruokien valitsemista--> hirvi ja heppa. Kuola valuu, koira vahtii paistinpannua, kokkin kerkee vaihtua ja ruokakin, mutta koira vaan vahtii. Kyllä se hirvi joskus kupille tulee, aivan varmasti! Sillä välin kelepaa vaikka rehutki ;) Valeraskaus. Tissit roikkuu niin,että heikommat jo tarttis utareliivit vaan Raisa niitä näyttelee ihan mielin määrin, selällään. Tunkee kylkeen kiinni " Mä niin tykkään susta! Raputa tuolta ja tuolta" Juuh...kun rapsutat niin toinen kahtelee palvovin silmin nokka kiinni naamassa. Silloinki, kun kaipaat hetken lukurauhaa.

Tilan rajaaminen on saanut Neitosen rauhottumaan. Ikävät tavat on jääneet unholaan, jokainen huominen on ihana. Kahvipannu turisee, koira narisee tyytyväisyyttä ja emäntä hymyilee! Isäntä on saanut nukkua rauhassa. Aamulla olen päästänyt Raisan viereen nukkumaan. Liekköhän isäntä tietää,että nukkuja vaihtunut.

Ilimat on olleet todella inhat, kun on pimeää ihan jatkuvalla syötöllä. Ei sillä Raisaa ei palijo hetkauta mennä ulos. Sopii mentaliteetille hyvin, huonot kelit ja vielä huonommat halut lähtä ulos. Tänään kylläkin lähti ulko-ovelle,että hätä ois. Raisan kohdalla hätä on sitä,että haistellaan ensimmäiset viisi minuuttia mistä on menny orava, etsitään hetki hiiriä, pissataan tässä välissä ja samalla haistellaan hiiriä. Jatketaan haistelua, nyt sitten ilmavainua toinen etujalaka ilmassa. Sanot koiralle,että tee kakka (joo Raisalle on opetettu pissa ja kakka-käskyt :D ) niin oikein vetää ilimaa sisään ja tuhahtaa. Mikä kiire sinulla ihminen on, hä? Ei juu mikään kiire vaan täällä on pimeetä ja kylymää ja märkää. Kun kaikki tarpeet on tyydytetty niin koira kipsuttaa kiltisti sisälle, iliman käskyä. Raisasta on tullu kiltti ja jatkaa Elmerin perinnettä: Rehujen syöntiä.

2 kommenttia:

  1. Mahtava teksti, kiitos siitä! Siitä tuli hyvä mieli viikonlopun alkajaisiksi. Muiskut Mirkulta ja kiitokset emännältä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitos! Eilen oli ihan totaalinen lepopäivä, ku molemmat kaksjalakaset oli päivän poissa eikä käyty kummempia ulkona. Raisan täytys vaan oppia olemaanki eikä aina tekemään ja hääräämään ;) Iloista viikonloppua teillekin!

      Poista