9.1.2014

Flirt pole: Koiran onkimista
Eikö näytäkki hauskalta? ;) Voin sanoa,että koira nauttii aivan täysillä. Kyseessä siis tavallaan viehe leikki, toiset puhuu onki vieheestä, toiset flirtistä. Lyhyesti virsi kaunis eli keppi, jossa naru ja narun päässä ns. viehe. Meillä toimii tosi hyvin tuo pinkki patukka. Keppi on kaupasta ostettu harjan varsi, hyvin kotikutonen. Ohut köysi pitäisi vaihtaa vähä parempaan, kun tuo on jotaki nylonia, joten voi aika ikävältä tuntua koiran suussa.

Raisalla tämä on maailman paras leikki. Tietää tasan missä tuota lelua säilytetään ja kun olet menossa sinne kaapille niin Raisa niin täpinöissään,että tanssii paikallaan. Tässä leikissä on hyvä opettaa irti käskyä ja paikallaan oloa. Raisalle tää on oivaa harjotusta, koska se pinna ei järin pitkä ole. Tekemään pitäs päästä heti eikä nyt. Pitänee ostaa toinen patukka niin voidaan kursseilla käyttää sitä hyödyksi palkkaamisessa :)

Eilen hieroin Raisaa niskasta ja kuinka koira voi nauttia hieronnasta! Askel näytti paljo keveemmältä tänään. Hierojalle Raisa olisi tarkotus tässä viedä ja pitäänee ottaa itteään niskasta kiinni ja varata aika.

Aamuisin Raisa pääsee nauttimaan myös vällyjen välissä nukkumisesta ;)


6 kommenttia:

 1. Toimiskohan toi Mirkkuunkin? Neiti ei nimittäin ole mitenkään innokas leikkimään (ainakaan emännän kanssa).
  Pitääkin kokeilla!
  Ja sit vielä Mirkun jutut: kuule Raisa, ootko sä mäyräkoira vai jänis? Näytät nääs enemmän jänöltä ku koiralta noissa kuvissa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mä näytänki ;) Apinaksiki mua on sanottu...mistä seki muka tulee. Terkuin, Raisa.
   Vois vaikka tepsiä Mirkkuunki sillä, kun tästä tekee vähä sellasen erityisen ettei joka päivä leiki niin joha alakaa kiinnostamaan ;)

   Poista
 2. Onpas Raisalla mahtava nukkumapaikka!
  Olli pääsee aamulla sänkyyn vain silloin kun nuorisosta joku on kotona. Ja kohtahan etäemäntä onkin tulossa...

  VastaaPoista
 3. Pakko koittaa Elviiralle tuota! Se on just niin pölhö juoksemaan perässä ;) Ronjasta ei ois moiseen urheilusuoritukseen, ellei narussa roiku herkkuja :D mahtavia kuvia!!!

  VastaaPoista
 4. Olipas iloiset kuvat ja luntakin on..!! Ihana kelliäinen sängyssä, viimeisessä kuvassa Raisa näyttää ihan samalta kuin Lemmy :D

  VastaaPoista
 5. Raisa pääsee viereen vasta sitte, kun me ollaan herätty eikä kerkiä kainalossa juuri olla. Riippuen tietenki meijän menoista tms, joten joskus voi jopa pari tuntia kelliä isännän tai mun kainalossa. Muuten yön Raisa on rajatussa tilassa tuvan puolella. Tästä on ollut sekin hyöty,että ei kilju meijän perään enään ollenkaan. Menee tuohon omalle päivystypaikalle kahtelemaan lähtöä :)

  mondica: kokeille vaan...mulla ois ketun nahasta rääpe ja aattelin eka,että jos ei muuten innostu niin paan sen kiinni vähäks aikaa. Onneksi ei tarvinnu vaan leikki oli muutenki mieleinen. Raisaa on pienestä asti leikitetty räteillä jne. että kiinnostuu jahtaamisesta (siks varmaan jahtaa kaiken maailman oravia, lintuja, hiiriä jne.), joten varmaan siksi tämä on sen mielestä maailman paras leikki :) Metsästys puolella hyväkin,että on sisäistä paloa saalin ajoon. Onpa tästä ollu myös apua treenatessa.

  VastaaPoista