19.12.2013

Missä mun ruoka on?!No Kongissa tietty :) Tässä eräs ilta emäntä viihdytti koiraa toisella tavalla ja tähän nuo Kongit on erinomaisia. Vierähti siinä vajaa pari tuntia, kun jäisiä kongeja tyttönen nutusti menemään.


Voitta olla varmoja,että JOKU oli hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun :) Mitä siellä Kongissa sitten olikaan?Jäädytettyä broilerinliha, joka kuuluu yhteen Raisan lempiruuista.Ja kun syömisoperaatio on selätety, on hyvä mennä pakkasta karkuun vällyjen väliin :) Tässä hormoonimyrskyssä, kun tuo lämpö, hellyys ja huomion haku ovat olleet erittäin maksimaalliset. Eiköhän tässä olla kuitenki jo paremmalla puolella.

Keksimme myös ratkaisun tuohon merkkailuun sisällä, koska se tapahtuu aina samaan paikkaan ja samaan aikaan niin olemme todenneet sen olevan paha tapa. Raisa käy aamuyöstä kurkkaamassa portin takana josko sitä pääsis viereen nukkumaan ja kun ei pääse niin tehään pisut lattialle. Hyvin monesti ne ovat olleet 2euron kolikon kokoisia länttejä. Nyt sitten rajasimme halvalla kompostiverkolla tuvasta alueen Raisalle ja kah! ylläreitä ei ollut. Eikä etes huuettu yöllä. Viime aikoina yöt ovat olleet hiljaisia. Tiedämme senkin,että kyse ollessa huonosta tavasta joudumme tätä ratkaisua pitämään kevään ajan.

4 kommenttia:

 1. Selvää protestipissaamista ja sen mäyräkoira osaa halutessaan.

  Kivaa joulua ja Raisalle rapsutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja homma on edennyt niin hyvin ettei pissoja ole ollut eikä Raisa vingu yöllä. Tämä oli erinomaisen hyvä ratkaisu :) Kiitos. Iloista Joulua teillekin! ps. Ollille muiskuja ja hirrveen paljo rapsutuksia <3

   Poista
 2. Tuo on ainoa käyttötapa, johon Mirkku kelpuuttaa Kongin. Muuten se saa olla ihan rauhassa, mutta herkuilla täytettynä kelpaa. Fiksuja tyttöjä nämä molemmat, Raisa ja Mirkku!;)
  Kiva, että hormonihyrrääminen alkaa olla voiton puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ;) Ei sitä turhan päite mittään leluja hyysätä. Jep, ens vuonna tähän aikaan toivon mukaan ei ole mitään hormoonijuttuja...ainakaan Raisan kanssa ;)

   Poista