30.10.2013

Huomio Huomio!


Mä kyllä sanon,että me tarvitaan HUOMIOTA! Ihan tosi, meijät on hylätty. Sitte yritetään huijata antamalla meille pallot. Niin myö tykätään molemmat omista palloista tosi palijon ja saatetaan kauan niitten kanssa touhuta, mutta se ei oikeuta ihmisten välinpitämättömyyteen. Ei NIIN! Mä kyllä teen valituksen...ihan varmasti. Mutta ne pallot...mä tiiän etten mä Elmerin palloa sais ottaa, mutta ku siitä lähtee kiva ääni. Mun omasta ei lähe ja ihmiset sanoo,että se muka ois mun vika. Kyllä se vika on ihan vaan siinä,että tehhään liian heikkoja palloja. Ainaki mulle. Mun pallo vaan suhisee. Pallojen lisäksi mua ja Elmeriä yhistää toinenki asia: kaivaminen. Kattokaa vaan tuota alakuvaa ja taatusti siellä kolossa on myyriä. Ihan varmasti. Mut eihän me saaha kaivaa sitä esille.  Se ei muka ole siellä. PYH! Sanon mä. Siellä se on....tai ainaki haju.

Mä kuulemma vingun nykyään. Kauheeta sortamista tollanen ja sit sanotaan,että se johtuu tulevista täplä-päivistä. Ei oo kuule todellista....Siis mähä olen narttu isolla N:llä niin kait mä saan olla sellanen, ku olen ja pakkoha se jonku on vinkua, ku ei tuo Elmeri sitä ainakaan tee. 


ps. mä olen listiny jo 10 päästäistä! Aatelkaa kuin hyvin mä hoijan tuon tuholaistorjunnan. Okei, on se Elmeriki auttanu ;)

3 kommenttia:

  1. Vingu vaan, ystävä hyvä, kun sen homman hallitset! Mä en osaa vinkua, siis ihan oikeesti. Mä kuulemma kurnutan enkä sitäkään kovin usein. Mäyräkoira vinkuu semmosella äänellä, joka sille on annettu.:)

    VastaaPoista
  2. Olli ollut aika hiljaa viime aikoina, mutta - kop kop - kyllä osaa vinkuvonkutaidon. Olli on oppinut vinkumaan niin hiljaa, että ääntä tuskin kuulee. Vielä on kuitenkin kotiväen kuulo hyvä ja pienikin vinkuääni riittää. Saapa nähdä, rupeaako Olli kotiväen ikääntymisen myötä vinkumaan isommalla äänellä!

    VastaaPoista
  3. Me molemmat osataan vinkua ;) Mut minä en taas osaa ulvoa, Elmeri osaa--> kovaa ja korkealta. Se muutenki hallitsee nuo äänihommat huomattavasti paremmin, ku mä. Elmerin ääntelystä ei kyllä tule noottia, mutta auta armias, ku mä komennan (yleensä ihmisiä) niin sanotaan,että kuulo menee....Minne se muka menee?

    VastaaPoista