15.10.2013

Hengissä ollaan!

Me ollaan vaan oltu.....Paitsi, ku käyään ulukona niin kävellään ristiin rastiin ja saan sitte kovasti haistella, mutta en koskaan tarpeeksi. Minne nuilla ihmisillä on kiire? Oikeesti...Jos kerta ollaan kotona niin voitas me haistella vaikka koko päivä. Eiks vaan kamut? Emäntä hankki uuen koirien kulettimen ja oltiin yks päivä autotallissa mukana tutkimassa. Istutiinki takapenkillä kiltisti jos vaikka ois lähetty jonneki, mutta ei...ei menty minnekään. Me kyllä mentiin ja tutkitiin koko talli. Ei se kyllä järin suuri ole (se talli siis), mutta on siellä kaikkia omituisia hajuja.

Elmerillä on vissiin vähä häikkää silmissä tai jotain....Ku eile emäntä meni vessaan ja sitte se rapisteli laukkuaan niin Elmeri haukku sen niin, ku tänne ois varas tullu. Mä tietenki haukuin mukana, kun en tajunu mitä se Elmeri haukku, mutta ihan varmuuen vuoksi. Eihän sitä koskaan tiiä jos se emäntä vaihtu siel toisessa päässä taloa. Mut ei, sama emäntä se oli ja mä oli vähä,että WHOOOOT?! Ku Elmeri haukku. No sitte, ku se haisteli niin kaikki oli ihan okei. Näitä on sattunu ulkonaki ja mä en tajua mitä se haukkuu. Kuulemma tulee pitkä käynti siel lääkäri setällä, jonne Elmeri menee taas hoitoon. Jos se setä keksii miks tuo Elmeri haukkuu ihan keskellä päivää sankoa tms. Tuntuu,et se välistä yrittää huijata mua, ku en mä koskaan nää mitään haukuttavaa siel. Sit mä olen ihan,että mitä nä haukut ja koitan katella kaula pitkällä, mut ei, ei siel vaan ole mitään.

Muutenhan me ollaan iha samanlaisii, ku ennen...tai sii mä olen, en mä nuista muista tiiä. Sen mä tiiän,että emäntä ollu kotona niin mä olen voinu kertoa sille,että auta mut ulos, tulee pissa housuun!


5 kommenttia:

 1. Me ollaan ihmeteltykin, missä te ootte. Hyvä, kun ootte siellä ja ihan entisenlaiset vekkulit!;)

  VastaaPoista
 2. Viimeset rutistukset opiskeluja ennen valmistumista menossa. Valmistun 1.11.lähihoitajaksi, joten tässä on urakkaa ollu ja kerranki olen voinut viettää isännän kanssa aikaa yhessä. Koiruudet ovat saaneet haistella kettua pihassa, kuunnella, kun ammutaan ja haistella hirven jälkiä ;) Menoa on ollut siis kaikin puolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU! Hieno suoritus! En ihmettele lainkaan, miksi blogissa on ollut hiljaista. Nauti ansaituista vapaahetkistä ison urakan jälkeen!:)

   Poista
 3. Jee, kiva kun ootte täällä taas - hienojen kuvien kera :) Ja onnea loppurutistukseen opiskelujen osalta!

  Doris on ihan samaa mieltä, että lenkeillä ei missään nimessä sais olla kiire, vaan pitäis saada haistella niin paljon kuin vaan ikinä huvittaa! :D

  Ja toivottavasti Elmerin silmäasia selviä..

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat kaveruksista ja onnea jo etukäteen valmistumisen johdosta! :)

  VastaaPoista