19.8.2013

Hyvinvoiva Mäyräkoira

Ja tältä se näyttää:
Elmerille on syötetty pistoskuurin jälkeen MSM-jauhetta ja Cartivetiä.Tulokset ovat aika ilmeiset :) Ulkoilu meillä tapahtuu siten,että puoli tuntia mettä lenkkiä/ulkona olemista ja vapaana max 15 min. Tällä pärjää ja Elmeri on tyytyväinen eikä sillon ole kipuja. Emme halua heti alakuun hirveästi rasittaa koiraa ja siksi ulkoilu tapahtuu pääasiassa pehmeellä alustalla. Pissalenkit käydään pihatiellä.

Elmeri on ruennut myös kiusaamaan Raisaa pihalla enempi eli härppii sitä ja kutsuu hippaleikkeihin. Raisa on välistä vähä toista mieltä asiasta ja mielluumin tonkisi jossain, ku juoksisi huvin vuoksi. Eihän sitä koskaan tiiä jos Elmeri saa juoksukaverin itelle ;)

5 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen onnellisen näköisiä koiria!:D

  VastaaPoista
 2. Hei, mutta hyvinvoiva mäyräkoira näyttää oikein hyvältä! Mahtavaa, että Elmeri on toipumaan päin! :) Ja mitämitämitä, juoksukaveri?? :)

  VastaaPoista
 3. Ens kesänä meillä voi olla toinen harrastuskaveri ;-) toinen siinä mielessä ettei Elmeristä ole koskaan kuin ns. kotikoiraksi,pihavahtina toimii oikei hyvin,joten Elmeri saa vartioida meitä muita :-) rotu vielä mietinnässä,mutta pari vaihtoehtoa ja tutustumista rotuihin eessä.

  VastaaPoista
 4. Ens kesänä meillä voi olla toinen harrastuskaveri ;-) toinen siinä mielessä ettei Elmeristä ole koskaan kuin ns. kotikoiraksi,pihavahtina toimii oikei hyvin,joten Elmeri saa vartioida meitä muita :-) rotu vielä mietinnässä,mutta pari vaihtoehtoa ja tutustumista rotuihin eessä.

  VastaaPoista
 5. Ens kesänä meillä voi olla toinen harrastuskaveri ;-) toinen siinä mielessä ettei Elmeristä ole koskaan kuin ns. kotikoiraksi,pihavahtina toimii oikei hyvin,joten Elmeri saa vartioida meitä muita :-) rotu vielä mietinnässä,mutta pari vaihtoehtoa ja tutustumista rotuihin eessä.

  VastaaPoista