30.8.2013

Arjessa pyörimistä

Huh! Kylläpä puhtia ei ole riittänyt blogin puolelle, kun kuvauskin on ollut tauolla. Emännällä viimenen työssäoppiminen ja liuta tehtäviä, joista vaan yhtä alotettu.
Sitten siitä tullee virallisesti hoitaja. Niin MEIDÄN  hoitaja.....Ainaki mun mielestä pitäisi. Tiiättekö millasta riistoa tässä taloudessa on harrastettu? Ette kuule kuunaan tajuu. Siis meitä ei ole juoksutettu joka päivä irti vaikka kuinka me huudetaan nokka naamassa kiinni,että nyt on hemmetti meijän vuoro! Mut ei, ei todellakaan. Tosin kyllä me eilen saatiin ihan pikku riikkisen verran juosta...Ainoa häiritsevä tekijä eilisessä oli nuo ihmiset. Mehän oltas menty kattoon poroja, ku ne tuol puskis lymyää, mutta mitä tekee ihminen?! Huutaa TOPTOP! Tänne. Pakkohan sitä on totella...eihän sitä ikinä tiiä jos vaikka ihmisillä olisi parempaa, ku ne porot. Mutta kyllä meitä sitten hämättiin ja kunnolla! Oli vaan tällänen pallo:Ja kaiken lisäks Elmeri sen omi näin:Juu, ei siltä leuat menny paikoiltaan ja vinksinvonksin vaan MÄ en saanut siitä mittään otetta. Aivan epäreilua! No okei..siis sainhan mäki välistä siitä pallosta otteen....


Tätä mä en saanu mennä kattoon:


4 kommenttia:

 1. Vai TOPTOP? Mä sanon kuulkaas semmosen jutun, että tommosille toptopottelemisille näytetään kieltä ja juostaan karkuun, eikös?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä! ;) Kyllä me ei seuraavalla kerralla totella, ei taatusti ;)

   Poista
 2. Onpa pientä! Ei anneta mennä kattoon POROO. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta ja eilen me nähtiin uus poro...siis eihän sitä meinannu tunnistaa, ku se oli kokonaan valakee ja sillä roikku leuan alla joku juttu, ku ei niil muilla ole. Poro se oli niin ainaki ihminen väitti ;)

   Poista