23.7.2013

Ihan Pihalla!
"Tuolla on varmasti PORO!"

"Ja tästä se meni....."

"Kävi täälläki...."

"Ja ihan varmasti täälläki!"


Alla kuvassa Raisan karvan lähdön jälkeinen tuotos.


Tässä se niska sitten on....Ensi viikolla näyttely...Jep, saa nähä miten käy, kun tämä NEITI näyttää porolta. Juu ne oli just tuon näkösiä, ku niitä talsi tuossa pihalla. Suoraan sanottuna: Karmean näköstä. Ai niin tuo erottuu vielä livenä paljon selvemmin.Raisan korva :)

Me ollaan oltu ulkona, myös Elmerin kanssa. Eilen hippastiin hiljokseen tunti pihalla, mutta Elmerille on tullut tästä pitkästä olosta ulkona ontumista...nyt jostain syystä myös etupäässä. Pitäänee ottaa tuokin puheeksi Ellin kanssa,että kuvataan ne etujalatki. Meillä tullaan lenkkeilemään lyhyitä ja useita lenkkejä edelleen. Muuten Elmeri on ruennu kellimään selällään usein, mikä on hyvä merkki siitä,että lihakset ei ole jumissa.

Tilasin MSM-jauhetta lähinnä itselle, mutta myös aijon syöttää näille karvakamuille. Katsotaan onko siitä apua kellekkään meistä. Mullakin, kun prakaa tuo selekä välistä ja tulee lihasjumeja niin katsotaan oisko tuosta helpotusta.

Tällästäkin olemme tehneet täällä:3 kommenttia:

 1. Mahtava tuo viimeinen kuva! :) Selkäköllöttely on aina hyvä merkki = meillä se on konkreettisesti Alphonsella sitä, että vatsa ei ole kipeä eli hapokas, mutta siinä on tosiaan tuokin puoli, että lihakset ovat ok :)

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen karvatuppo!
  Mun suosikkitekeminen on tossa viimesessä kuvassa. Mikään ei voita selällään rellottamista - paitsi mahallaan, kylellään ja kippurassa köllöttäminen. Kaikki asennot on parhaita!:D

  VastaaPoista
 3. Hauskoja nuo alun nuuskutuskuvat, meiltäkin löytyy aika paljon samanlaisia :) Ja niin hellyyttävä tosiaan tuo alimmainen, nukkuvia mäyriksiä voisi katsella päivät pitkät :)

  VastaaPoista