12.3.2013

Muutoksen tuulia!

Täällä on emännällä ja isännällä ollu kiirettä opiskelujen ja töiden kanssa,että käyty vaan lukemassa muitten blogeja.

Meille ja koirille tulee muutoksia: pääsemme muuttamaan maalle :) Vapuksi olisi muutto. Miten tässä jaksaa ootella?? Paikka on aivan ihana eikä ole juuri naapureita häiritsemässä sillä sekin on n. 700 metrin päässä ja kaikista parasta tässä on se,että Ouluun on matkaa reilu puoli tuntia. Että ei hullummin ;)

Vaihteeksi oltiin anoppilassa (kaupungissa ei ole iloa rauhasta, kun naapurissa möykytetään biisejä harva se päivä) auringon paisteessa. Kuvaus olosuhteet oli kuiteski aika haastavia, kun oli täyttä aurinkoa tai hyvin varjosaa, mutta tässä kuvaa miten metkaa on vaan olla ja kävellä kamera käessä, katsoa koirien temmeltämistä.


Hä?! Mitä nä huuat??Kaivamassa....
Kaivamassa osa 2
Eemeli mä tuun!

Hippa!

Karkuun!

Kaivamassa osa 3

7 kommenttia:

 1. Hienoja talvikuvia! Onnea uudesta kodista, maalla kelpaa koirien ja (ihmisten) asustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin kelepaa. Minä oottelen,että voin huoleta juua aamukahvit portailla, kun koirat kirmaa pellolla :)

   Poista
 2. Ihania lumikaivureita :)
  Onnea hurjasti uusiin tuuliin, uskon että odottaminen näin keväällä varsinkin tuntuu tosi pitkältä! Mutta teillä on koko ihana kesä edessä, kateeksi käy, mutta olen iloinen teidän ja mäykkyjen puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäki kateellisena lukenu, kun muutamat maalla oleilevat ja saavat nauttia siitä. Tosin varotuksiakin tullut, mutta olenkin 29 vuotiaasta elämästäni asunut maalla 19 vuotta niin odotan ihan malttamattomasti. Saatte arvata,että kuvia tullee :D

   Poista
 3. Oi, miten mahtavia uutisia! Kyllä teidän kelpaa kirmailla, kun pääsette muuttamaan. Kunpa mäkin joskus pääsisin maalle... Joskus olis ihanaa päästä revittelemään maaseudulle, vaikka kaupunkilaiskoiraksi olenkin syntynyt.
  Onnea teille iloisista uutisista!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Mirkku! Meille ollaanki puhuttu muutosta ja päästy käymään pihassa. Kirmailemaan ei sillon päästy. Ihmiset diiapdaapaili kyllä pihassa, mitä lie touhusivat, ku kahtelivat rakennuksia. Kyllä meidän kelepaa sitten, ei tartte kuunella naapurien möykkää keskellä yötä.

   Poista
 4. Ihanaa maalle! Ja ihania kuvia. On nii ihana kattella kun mäykyt nauttii :)

  VastaaPoista