25.3.2013

Meilläkin kevättä rinnassa!

Vihdoin ja viimein Raisalla alkoi juoksut. Perjantaina alkoi pökäviikot. Raisa jo tietää mitä tarkoittaa pökät ja pysähtyy, kun seinään kuulessaan sanan. Nyt jo antaa laittaa housut jalakaan ja nostaa itse jalkojaan. Fiksu Neiti Näpsä ;)Elmerin uusi ammatti on Puutarhuri.


Joku  varmaan huomaa vanhan maitopäälärin taustalla. Pongasin ihanuuden anoppilasta ja siihen on tulossa petunioita :)


Niin avulias oli puutarhuri,että seurattiin nenä kiinni, kun laitoin multaan, jonka jälkeen puutarhuri tarkasti mullan kiposta: Nokka syvälle multaan ja nenän täydeltä ilmaa multaan. HUI! Multa vähä pärskyi, kuten yläkuvasta näkee. Laatua piti myös tarkistaa multapussista, jonne puutarhuri kaivoi itsensä. Ei, ei siellä koko koira ollut, mutta etujalkoja myöten seistiin säkissä ja kaivettiin hyvin tyytyväisenä.


Puutarhuri Elmerillä on myös toinenkin ammatti auton korjauksen työnvalvoja. Hyvin tärkeä titteli. Alla kuva jossa tarkastus käynnissä.


Työmaakin vaati tarkastuksia.Varastossa kaikki hyvin.

Kyllä täältä näkkee taaksekinpäin.

Avustaja. Kummempaa titteliä tää ei saa, kun se kaivo vaan roskia ja oli paljon kiinnostuneempi kaivinkoneesta. T. Elmeri

Tarkistus laajeni myös muihinkin autoihin.

Työmaanvalvoja lakisääteisellä tauolla.

Kuunnellaan tarkasti ohjeita.

Ollaan me osattu ottaa myös rennosti ja nukutaan ihan oman viltin alla.
Välillä ollaan oltu vailla ruokaakin.


Ja Raisan korvalla on ollut oma elämä. Kentietää silläkin kevättä rinnassa ;)


Emäntäki on saanut kevättä rintaan ja ylpeänä kertoo,että joulukaktus on ajatellut ilahduttaa pääsiäisenä. Kuva muutamia päiviä sitten. Nyt jo näkee,että kukista tulee aniliinin punaisia.


5 kommenttia:

 1. Voi että mäykyt on verrattomia otuksia <3 Meillä on 2-vuotias kääpiömäykky Osku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä on kyllä omanlaisena elämä ;)

   Poista
 2. Elmeri on monipuolisesti lahjakas! Ja Raisa aina yhtä ihana!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmerillä on monta roolia tässä huushollissa ;) Neitonen ei ihan tällä hetkeä vastaa ulkoista ihanuuta vaan kärsii juoksujen tuomasta äkäisyydestä ja ärinästä. Yksin raukka parka nukkuu petillä ja katto emäntää murhaavasti. Onhan sillä sellaset pökät jalassa, jota koirat ei laita.

   Poista
  2. Moi Elmeri ja Raisa. Tulin Palvelijattareni kanssa kurkkimaan teidän kuulumisia. Kovasti aktiiviselta täällä vaikuttaa. Jos Elmeri tarvitset urospuolisen assistentin, niin minä voisin ilmoittautua hommiin. Raisalle hellät kuonottelut.

   Poista