21.3.2013

Istumisia ja nukkumisia

Raisa lopettelee syömistään


Elmeri heräsi unosiltaan

Voiku toinen niin lutunen

Tässä kasassa on kyllä mäyräkoira.....

Vaihteeksi Elmerin tyyliä syödä eväitään

Lopuksi potrettikuva meijän nakeista


Innostuin tekemään postauksen Myrskyn ja Tuiskun postauksesta Ruokailuasentoja. Mukana muutama muukin hauska kuva nukkumisesta. Se taitaakin olla mäyräkoirilla yhteinen taitolaji ;)


7 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat teidän koirien arkisista puuhista. Mäyräkoira on kaunis missä tahansa asennossa!:D

  VastaaPoista
 2. Ne on vaan niin tutustuneet kuvakseen,että Raisa tulee heti linssin eteen häntää pyöritelemään eikä Elmerikään malta olla normaalisti. Onneksi on tuo puhelin niin hieno,että sillä saa meleko hyviä kuvia tarvittaessa ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia jälleen kerran! :) Huomasin muuten Raisan tuloksen Mäyräkoiramme-lehdessä. :/ Hetken aikaa kyllä piti miettiä mistä tunnen tuon nimen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin postata tuloksesta jossain vaiheessa, mutta samalla oli tuon Elmerin kanssa ihmettelemistä, kun alkoi saamaan poissaolokohtauksia :/ Eihän tuo mitenkään mukava ylläri ollu siis selkälausunto, mutta Raisalla ei ole onneksi mitään muuta terveydellistä ongelmaa eikä kalkkeumista ole ollut haittaa niin ei tunnu niin pahalta. Tiedämme sentään sen,että Raisa saa elää sellasta elämää, kun ennenkin, emme rupea liikkumista rajoittamaan sen takia,että lihaskunto pysyy hyvänä. Sitten jos tulee jotakin niin tehhään mitä pystytään. Toivottavasti olisi oireeton loppu elämän.

   Poista
  2. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Vaikka mäyräkoira on täydellinen paketti, niin sen mukana tulee myös pari riesaa. Onneksi on kuitenkin mahdollisuus tutkia asiaa etukäteen ja pystyy siten ennakoimaan! Paljon rapsuja Raisalle ja tietysti myös Elmerille! :)

   Poista
  3. Kiitos :) Rapsuja teijänki koirille.

   Poista
 4. Mahtava tuo Elmerin "irvistys/pepsodent -kuva" :D

  VastaaPoista