19.2.2013

Mörköpanta ja tekohengitystä

Elmeri sai uuden pannan viime viikolla:Panta tilattiin Xante's DogGearistä. Ollaan oltu todella tyytyväisiä pantaan. Panta on täysin toivomuksien mukainen mittatilauspanta. Käden jälki on todella hyvää.  Hintakaan ei päätä huimaa, joten eihän sitä tiiä jos tuolle pikku neitille tulee samanlainen tiimipanta ;)


Pannasta sitten korvaan...Raisalla on toinen korva aina jotenkin omituisesti. Olemme ajatelleet,että sillä korvalla on varmaan ihan oma elämä, niin vinkeissä asennoissa se välillä on.Olemme myös todenneet,että Raisa hoitaa turhankin hyvin uusia kavereita...

Raisa antamassa tekohengitystä

Valitettavasti pelastustoimenpiteet ei auttanut vaan possu lähti vihreimmille laitumille jalaka amputoituna ja henki riepu loppuneena.

3 kommenttia:

 1. Oi, tiimipannat on loistoidea! Kyllä tuo kaksikko olisi vielä nykyistäkin tyrmäävämpi näky, jos sillä olisi yhteneväiset pannat.
  Ja hei: täällä ilmoittautuu toinen omaelämäiskorvainen mäyräkoira! Ylävitoset,Raisa!:D

  VastaaPoista
 2. Tutun näkönen korva! Ronjalla menee välillä kans tollei nurinpäin ja väärinpäin :D

  Tytöillä on kans tulossa tiimipannat. Ronjalla on jo omansa. Elviira saa jahka kasvaa täyteen mittaan. My little ponyt vanhalla ja uudella kuosilla. Violetilla ja mustalla fleecevuorella :)

  VastaaPoista
 3. Mirkku: Sillon ainaki kaikki tietää,että me ollaan samaa porukkaa :)

  Mondica: Laitapa kuvia blogiin tiimipannoista ;)

  VastaaPoista