8.12.2012

Touhuja!


Pakkasten paukkuessa on koirat harjoitelleet erilaisia nukkumisasentoja:)Emäntä reissussa niin Isäntä löysi tälläisen kainalosta ;)

Loppu kesästä Elmeri löysi aarteen pellosta. Koira ei sentään itse tätä saanut kiinni :D

Jälkkäriä!

Meijä Tähtisilmä
Koirillehan kuuluu noin yleensä hyvää. Jotain huonoaki on sattunut. Raisa terveystarkastuksessa selvisi,että Raisalla on silmät terveet, mutta selkälausunnosta tuli tulos K7 :( Raisa ei ole mitenkään oireilut selän takia, joten tehhään sitä mitä ennenki eli pietään lihakset hyvässä kunnossa. Jos jostain selekä kipuilee niin sitte sitä ei tehä.

Elmerillä on ollut myös huonoa onnea matkassa. Muutama päivä sitten aamulla koirille antaessa ruokaa Elmeri ei ruennutkaan syömään. Elmerin pää oli kääntynyt sivulle ja katse vaan tyhjä, tuijottava yhteen kohtaan. Elmeri yritti liikkua, mutta jalat oli pettää alta samantein. Näytti siltä ettei Elmeri pysy pystyssä,lopuksi nojasi seinään. "Kohtaus" meni ohi n. minuutissa, mutta kerkesi säikäyttää sillä olin jo soittamassa ELLiin,että koira on ihan muissa maailmoissa eikä jalat meinaa kantaa. Elmeri oli väsynyt sen jälkeen ja makoili ja nukkui pari päivää. Elmeri ei ees lähtenyt kauas minusta vaan pysyi lähellä, muutaman kerran kipusi syliin. Kasvattajalle ilmoitin asiasta ja epäili, kuten minäki, epilepsiaa :( Varmuutta asiasta ei ole vielä. Seuraillaan Elmerin tilanetta rauhassa. Jos tälläisiä tulee uudestaan menemme ELLiin tutkimuksiin. Koska on erittäin omituista,että koira saa tuollaisen kohtauksen tuosta vaan.
Elmeri on kuitenkin väsyttävien päivien jäläkeen ollut oma normaali itsensä.

Elmeri, meille Ukkeli

9 kommenttia:

 1. Onpas todella mäyräkoiramaisia nukkuma-asentoja. Joskus täytyy kyllä ihmetellä, miten koiran ranka venyykin melkoisiin pituuksiin.

  Ikävä juttu sen sijaan on Elmerin saama kohtaus. Ehdottomastihan tuo pitää tutkia, jos uusiutuu ja eiköhän siihenkin ole lääkkeet saatavissa. Komea kaveri ja niin on siskonsakin. Hienoja kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suurin osa sanonut,että rankempaa on katsoa jos koiralle tulee pahempi kohtaus, kun Elmerillä oli. Toivotaan ettei uusia kohtauksia tule.
   No sitä meilläki ihmetelty, vaikka molemmilta löytyy kalkkeumia niin eipä ne näytä ahistavan :D Olliki karhun tassuineen komia uros!

   Poista
 2. Voi Elmeriä! Lepäilkää nyt kylki kyljessä, se on parasta lääkettä, kun on kipeä ja muutenkin parasta pakkaspäivien puuhaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepäillään ja ollaan ulkoiltu, kun pakkanen tippunu -5 asteeseen! :)

   Poista
 3. Noi teijän makoiluasennot on ihan parhaasta päästä. Huippuhyviä, joo.

  Harmillisia selkäuutuisia, mut ei tosiaan kannata hualestuu. Elmerille tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Tosi harmi, että tuollaisia uutisia ja tapahtumia. Tsemppauksia täältäkin kovasti! Toivotaan, että selät ei oireile, eikä Elmeri saa lisää kohtauksia.

  VastaaPoista
 5. Noi sun mäyristen makuuasennot on ihan huippuja :) Meillä Minttu (Tolleri) nukkuun selällään sohvalla pää roikkuen sohvan ulkopuolella, sitten yöllä kuuluu muutaman kerran kova kolahdus kun tollukka tulee päälleen lattialle. Sen jälkeen kunnon ravistelu ja kierros huushollin joka huoneessa ja takas sohvalle uinumaan kunnes taas luisuu päälleen lattialle :) Tää on ollut Mintun nukkumatyyli jo yli 3 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta Mintun nukkumistyyliltä :D Näillähän ei lupaa sängyssä nukkua, mutta uros koittaa salavihkaa tulla sänkyyn ja emännän poissa ollessa uroksen mielestä tilaa on hälle asti ;)

   Poista