13.12.2012

Ai,miten niin harrastan kuvaamista??

Niin...siis enhän mä kuvaa juurikaan koiria :D Kuten varmaan ootta huomannu niin yksi harrastuksista koirien lisäksi on valokuvaaminen. Tosin kohteet on yllättäen koiria! No ei siinä mitään. On kiva kuulla, kun tykätään kuvista ja näin ollen ilahduttaa lukijoiden päivää :)

Yksin kuvaamisessa on sellanen pointti,että oppii hallitsemaan monta asiaa yhtä aikaa. Juu, ei se heleppoa ole, kun koitat tähdätä koiran kuvaan ja houkutella sen vielä kahtomaan ees sinnepäin. Raisan kohdalla se on aika helppoa. Kuten muutamassa kuvassa on musta solmuriepu niin se on ollut palkinto mallina olemisesta. Elmerihän tunnetusti ei siltikään välitä kuvaamisesta...Harmi, kun poika omaa kumminki komiat raamit. On sitä edistystä tullut, kuten huomaatte. Mamma voi olla pojasta ylpee,että tsirp tsirp ja ynnä muut intiaani-äänet on saaneet Elmerin esittelemään sitä etupuolta ;)

Ai niin! Olenko kertonut teille,että koiria on yritetty vierottaa sängystä pois? Huomaa paino piste YRITETTY. Kun se vaan olisi niin helppoa. Eräs yö ihmettelin, kun sängyllä tuntu liikettä (koirat nukkuu makkarissa, mutta siellä on niille oma peti), käännyin katsomaan niin Elmeri hiipi. Niin siis miten nyt joku 13kg koiran mötkäle hiipii. Sen vaan sanon,että harjoteltu sitä on...Sillä Elmeri varoi koskemasta isännän jalkoihin ja liikkui hyvin hyvin hitaasti. Käsky kävi: oma peti! No entäs Raisa...voi Raisa ja sen suru silmät. Raisahan tunnetusti tuijottaa ihmisen hereillä. Sitten, kun aukaset silmät niin alakaa kuulumaa läps läps, kun häntä hakkaa lattiaa. Ei ja taas ei--> omaan petiin mars! Huonoja pointteja tässä on myös se,että Raisa tekee välistä protesti pissoja lattialle. Pissa lätäkkö on n. 2euron kolikon kokoinen läntti. Yleensä se on ilmestynyt sillon, kun komennus omaan petiin on käynyt. Mutta me ihmiset olemme sinnikkäit...toivottavasti tai ainaki parempi niin. Onhan se mukavampi nukkua niin,että mahtuu sänkyyn nukkumaan. Meillä, kun ei ole mitään king size sänkyä,valitettavasti.
Tämän vuoksi edellisessä postauksessa on kuva Elmeristä peiton alta. Tarina meni näin: Elmeri oli ruennut nukkumaan jo sohvalla illalla kaheksan maissa. Isäntä oli koiran käyttäny ulkona siinä yheksän maissa. Elmeri oli jossain vaiheessa häippäsy olohuoneesta. No sitten, ku isäntä oli menossa sänkyyn oli sieltä kurkannu hyvin hyvin unisen näköinen mötkylä, pää sievästi tyynyllä ja peiton alla emännän paikalla. Melekonen korvike sanon ma! No ei se mötkylä siellä sentään yötä viettäny ;)
Elmeri on siisti poika. Siivoaa joka kerta syömisen jälet :)

"Leiki mun kaa!!!"

Et viittis...


Alla olevissa kuvissa koirien taidonnäyte naudan nahkatikkujen syömisestä:

7 kommenttia:

 1. Voi herranjestas noita kuvia! Varsinkin tuo toiseksi alimmainen kirvoitti makeat naurut. Täällä asustaa samanlainen pyllerö, joka roikkuu milloin mistäkin, kun luunsyönti on kesken. Kai se mäyräkoiran takaosa on vaan niin painava!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten tuntuu hyvältä, ku pylly roikkuu :D

   Poista
 2. Elmeri ja Raisa, teijän äipällä on ihan samat harrasteet ku meijän äipällä: valokuvas ja kohteena omat koirat. Räps, räps...

  Mukavanoloset kuvat teistä, mut helppoohan se on, kun nätit ja komeet mallit.

  VastaaPoista
 3. Mäyräkoira ei helposti luovu saavutetuista eduista. Olli tulee sänkyyn emännän viereen vasta sitten, kun mies on noussut ylös. Yleensä yhteistä uniaikaa on vain 10-15 minuuttia, mutta se ilmeisesti riittää mäyräkoiralle. Jos Olli ei tule viereen, alan jo epäillä sen sairastuneen.

  Meilläkin tykätään noista nahkatikuista, Ollille nimittäin on ihan sama saako se ison vai pienen tikun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkään ei ole väliä onko tikku iso vai pieni, yhtä hyvää on :)

   Poista
 4. Hyvää Tulevaa Vuotta 2013!

  Teille on jaettu Liebster-palkinto Joenpenkan sivuilla! Käypäs katsomassa ja laita palkinto eteenpäin...

  Rapsutuksia koirakavereille!

  http://www.joenpenkankennel.fi/blogi/2012/12/27/487

  VastaaPoista