10.11.2012

Otetaan välillä lunkisti!

Nää ne osaa ottaa kyllä elämän rennosti....Ainaki välillä. Nimittäin Raisa potee jotain toista murkkuikää ja kaikki on äärimmäisen epäilyttävää....kyllä! myös se lumipaakku keskellä polkua. Tää on tienny myös harmia: ohitustilanteet ovat aika katastrofaaliset, kun Raisa haukkuu epävarmuutta niin Elmeri haukuu ainaki varman päälle ;) Siinähän sitä sitten ollaan. Ei kylläkään aina, onneksi! Raisan lempi pallo, ku on jääny minun vanhempieni luokse (ja ei, ei palloa voi hakea, välimatkaaki, ku on VAIN vajaa 200km.) niin ei ole oikein millä Raisan mielenkiinnon sais pois toisista koirista. Alemmissa kuvissa kuvajaa, minä, yritin kuvata koiria ja saada koirien huomion kameraan päin. Huh! Olihan siinä saavutusta ja saatiin muutama törötys-kuva. Raisa osaa nimittäin olla paikallaan ja oottaa palkintio meleko pitkään. Huom! Mäyräkoiran ajassa eli ei siis kauheen pitkään ihmisen ajassa. Siksipä Raisalla on lempinimi: Töröttäjä. Toki oha niitä muitaki, mutta sopii kuvaan hienosti. Huomaatte varmaan Raisan katseen eräässä kuvassa. Se on kyllä luonnossa vieläkin anovampi ja surkeen näkönen.....varsinki sillon, kun jotain haluaa, esim. syliin. Ääntäki piisaa vieressä, huokailua, vaimeaa piippaamista ja lopuksi kymmenen sentin päästä tuijottamista :DRaisan suloinen katse :)4 kommenttia:

 1. Onpas taas tosi kivoja muotokuvia koirista ja Raisan katse on kyllä niin anova, että melkein laitan nappuloita postiin Raisalle iltapalaksi.

  Elmerin ja Ollin yhdennäköisyyden vuoksi poikia voisi luulla identtisiksi kaksosiksi.

  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raisahan ottas ilolla sellasen paketin vastaan :D Tää neiti ei paljon kato mitä syö, kun kaikki kelepaa. Pojjaat on kyllä selekeesti sukulaisia ;)

   Poista
 2. Hei, mikä matka muka on 200 kilometriä, kun kyseessä on Töröttäjälle tärkeä pallo?;)
  Kyllä näitten kanssa joutuu kaikenlaiseen kummalliseen. Ihanat mäyräkoirat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan mikään matka mäyräkoiran matkoissa. Ihmisen matkoissa ja ajoissa välillä turhan paljon pallon hakemiseen :D Niinkuin eräs sanoi yhellä foorumilla,kun kyselin tuosta toisesta murkkuiästä,että "En valitettavasti osaa neuvoa, kun en ole perhetynyt mäyräkoiran sielunelämään ;)" Ja näillä kyllä on ihan oma elämä!

   Poista