25.8.2012

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...vai miten se menikään :D


Kuten otsikossa sanottu niin kyllä kuvat kertovat hyvin osuvasti millaisia luonteeltaan meillä koirat ovat :) Ja kuvista ei sitä uskokkaan niin on Raisa rauhottunu näitten kolmansien juoksujen jäläkeen huomattavasti. Tulihan ikääki mittariin jo 2vee kuukausi sitten.

4 kommenttia:

 1. Kylläpä olet onnistunut ottamaan todella kuvaavat kuvat!:) Onneksi on kaksi noin erilaista koiraa, ei käy aika pitkäksi!

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä...eikä varsinkaan Raisan kanssa. Elmeri on se rauhallisempi ja varovaisempi osapuoli. Tää neiti on jo tappanu monta hiirtä,lintua, liskon, koittanu tappaa rupisammakon huonoin tuloksin ja koti on yleensä hyrskyn myrskyn, ku Raisa touhuilee. Myös ystävien luona matot rutussa, lelut pitkin lattioita, sauna tarkistetaan moneen kertaan ja jos tehhään jottain kivaa niin varmasti on Raisa kaverina :D Elmerille sitte riittääki, ku katsoo vierestä. Varmasti jo väsyy siihen, ku vaan kahtoo sitä touhuamista ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Taitavat kuvastaa teidän koirien lisäksi myös aika hyvin mäyriksiä yleensä :) (voisin ainakin D:n kuvitella noihin kuviin :D)

  VastaaPoista
 4. Mäykyssä sanotaanki olevan se kaksi puolta ;)

  VastaaPoista