19.8.2012

Kaevuu hommia ja tarkastuksia

Kaivetaan...

Vielä vähä lisää kaivetaan

Joko se multa alakaa lähtemään?!!?

Niin mitä?

Tulos tässä.

Elmeri toisaalla....

Konnahan siellä!

Onpa omituinen!

Uskaltaakohan tonne mennä...!

Uskaltaa :) Mitä sitä täältä löytyy....

Joku omituinen reikä....

Putkihan siellä! Sitä piti kaivaa vähä esille niin pysty tutkimaan paremmin.

Harvinaisen omituinen reikä,jota kummasteltiin pitkään.

Olikohan se Konna vielä täällä?

Ja mites nää seinät? Eihän ne romaha vai?Loppu tarkistus.....

Hui! Mikä se siellä on Konnan kaverina?!

Tää piti haukkua :D

Sillä välin Raisa oli siirtynyt kaivamaan jotaki muuta....

Näin syvällä sitä oltiin menossa.

Tarkastaja saapui paikalle katsomaan romahtaako tää monttu.
Kynsiä ei ainakaan ihan heti tarvii Raisalta leikata. Sen verran lyhyeksi meni eilisen jälkeen. Tarkastaja Rakotulen Elmeri hoiti hommansa kunnialla :)

8 kommenttia:

 1. Ahkerat kaivurit :) Taas tulee mieleen, että kunpa tuon mäyräkoiraenergian voisi kohdistaa hyödylliseen työhön... mutta onhan tuo kaiken tutkiminen/kaivaminen/nuuhkiminen ainakin koiran mielestä hyödyllistä :)

  VastaaPoista
 2. Onhan se mäyräkoiralle ihan ykkösharrastus ;) Tokihan tässä on ihan tosissaan mietitty Neitosen kanssa agilityä, kuhan emännällä opiskelukiireet hellittää. Metsästystä jonkin verran harrastetaan ja siihen paneudutaan sellasella intensiivisyydellä että!

  VastaaPoista
 3. Metsästystä, vau! Siitä koira nauttii. Meillä on jäljestetty pari kertaa Artun kanssa, tänä syksynä olis vielä hyvä järkätä edes kerran jälki. Basse tuskin pysyy nenä maassa, mutta olis se sillekin varmaan ihan hauska juttu. Bassekin olis ennemmin varmaan agility-koira. Ensin pitäis kouluttaa emäntä agi-kouluttajaksi...

  VastaaPoista
 4. Ompas ollut ahkeria kaivajia. Meilläkin kaivetaan välillä tai oikeastaan meidän westie Vanilla kaivaa ojan ranta pöheikköä...

  Meidän blogiin voi käydä kurkkaamassa täällä:http://neitiveenmukana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Jälkeä ollaan jonkin verran Elmerin kanssa harrastettu, vesilintu metällä ollaan kahtena kesänä oltu: saalis ollu aika niukassa, mutta viime kesänä koira noukki ojasta tipun :) Raisan kanssa ollaan aloiteltu luolajuttuja valvotuissa olosuhteissa. Tulevaisuudessa siintää luolakokeet. Vielä pittää Raisan rohkastua, jotta luonnonluolaan mennään. Ajohommia kokeillaan syksyn tullen.

  Sanoppa muuta: munki pitäs kouluttautua agiemännäksi, Raisaha on enemmän, ku tohkeissaan ja sai mäyräkoiraksi ylitse vuotavia kehuja menosta ja keskittymisestä :)

  Westie on varmaan kivan näkönen, ku käy kaivamassa :D

  VastaaPoista
 6. Aika hurjia kaivureita ootte!
  Hieno kuvasarja, kun konnakin sattui kuvaan.:)

  VastaaPoista
 7. Raisa ja Elmeri: Ollaanha myö. Emäntä koitti toppuutella, mutta mistä seki voi tietää mikä siellä missäki kolossa on. Kaikki pittää tutkia ;)

  VastaaPoista
 8. Voi mahotonta, ku ootte kovia kaivamaan. Äippä pyys sanoon, että jos se jasmakko on oikee rupikonna, niin se on myrkyllinen. Ettei paranis ottaa suuhun.

  Mutta kolostellaan!

  VastaaPoista