6.11.2011

Pitkästä aikaa!

Näin se opiskelut ja sairastelu vie aikaa, kun ei kerkee päivittää blogia. Mutta kuvia kyllä ollaan otettu aina, ku tilaisuus on tullu. Tässä jotain kuvia viimeisen kuukauden ajalta.
Näin Elmeri yleensä pötköttelee sohvalla :)


Minä ja Nakerot

Raisa oottaa pesua


Näin mukava on vapaana juosta!

Mitä sitten Nakeroille kuuluu....Noh Elmeristä on tullu hirvee mörniskö: Nukkuu vieressä jos vaan antaa ja peiton alla. Mitä se ei missään nimessä tehny ennen kastraatiota. Haukkuminen ehkäpä pysyny samanlaisena toisia koiria kohtaan, mutta nyt se on sellasta ilmotusta, ei niin agresiivisen kuulosta. Ruoka tietenki maistuisi aina ja ikuisesti! Muutenkin Elmeri on vähemmän varautunut vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan, mutta Raisan ollessa läsnä niin aloittaa hurjan haukkumisen jos joku yrittää Raisaa rapsuttaa. Olemme pohtineet sen johtuvan vartioimisesta, mutta emme ole varmoja asiasta. Muulloin Elmeri antaa rapsutella ja toiset koirat haistelee ilman ongelmia. Tosin lenkillä koitamme opettaa edelleen ettei niitä muita koiria tervehitä, kun sitten ollaan aina menossa tervehtimään. Elmeri syö nyt myös sellaista mitä se ei oisi aikasemmin syöny, joten kertoo siitä ruokahalusta jotain :D

Raisa taas kasvaa ja kehittyy kovasti. Toista juoksua odotellaan edelleen saapuvaksi ja merkkailu senkun lisääntyy. Ikävä vaan, kun tekee sitä harvoin sisällekin. Muuten on sisäsiisti, mutta juoksun aikana tekee muutamia pisua sisällekin. Raisallakin ruokahalu on jo mäyräkoiran mitoissa ja kaikkea pitäis saada maistella. Vielä on havaittavissa sellaista säikkyilyä kaikkea epäilyttävää kohtaa,kuten pimeällä kivet ja joitakin ihmisiä haukkuu. No Raisa nyt haukkuu oravista ja siileistä lähtien kaikkea liikkuvaa eläintä. Myös rullalaudat ovat saaneet osansa. Ollaan oltu arkitottelevaisuuskurssilla ja siellä saadut opit menevät yllättävän hyvin pieneen pääkoppaan. Haukkuminen vähentyny ja kuunnellaan emäntääki. Onko kellään ollu ongelmia siinä, kun mäyräkoira haukkuu ihmistä? Mitä ootte tilanteessa tehny? Itse olen huomannut sen,että kun ihminen ei reagoi Raisaan mitenkään niin ei se myös haukkuja saa. Kuten kurssilla ei kurssinvetäjille ole koskaan haukkunu.

Elämä muuten on aika kiireistä, kun tuntuu ettei kerkiä koiraa aktivoida kotona ollenkaan, kun opiskellessa menee sekin aika. Onneksi tämä on väliaikaista. Pitkiä lenkkejä tehään sitten senkin eestä jos on aikaa kulkea ilman aikatauluja.

Mukavaa talven odotusta kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Kyllä taas miehen kanssa ihmeteltiin ja ihasteltiin Elmerin ja Ollin yhdennäköisyyttä. Jos pojat olisivat vierekkäin niin vain palleista erottaisi kumpi on kumpi :)

    Olli haukkuu pihalla ollessaan tiellä kulkijat (paitsi naapurin pariskunnan) ja lenkillä kaikki karvaiset koirat. Täytyy ajatella, ettei haukku haavaa tee. Ja kuten Elmeri, Ollikin nukkuu vieressä jos mahdollista. Ja peiton alla jos mahdollista.

    VastaaPoista