1.2.2011

Linssiluteena!

Raisasta on tullut melekonen linssilude. Elmeristä koitin ottaa ees jonkinmoista poseerauskuvaa, mutta Raisapa aatteli olla sievä neiti ja tulla kuvattavaksi...
Elmerin ilmekkin kertoo paljon tästä kuvaussessiosta :D


Elmerin kanssa on otettu uudet metodit käyttöön ulkoilessa, kun tahtoo mennä käskyt kuuroille korville. Nykyään pidetään koira sivulla ja jos meinaa mennä eelle niin pysähdytään ja mennään eteen seisomaan. Ei sanan Elmeri ymmärtäää ja se sanotaan, kun näkee,että koira alakaa mennä liian nopeesti. Raisalle samalla metodilla opetettu ja menee hihnassa koko ajan paremmin. Kuunteleekin lenkillä, kun antaa ohjeita minne millonki mennään. Elmeri vaatii paljon enemmän kouluttaessa, kun Raisa ja varsinkin hihnalenkillä. Tässä on päät puhki mietitty miten sitä opettaa koiralle sievästi hihnasta menemistä, kun ei kuuntele, namit tai muut ei kiinnosta, kun sen hetken, pysähtyminen yhtä tyhjän kanssa sekä kääntyminen toiseen suuntaan. Siksipä koitetaan ihan itse menemällä esteeksi eteen, jolloin joutuu kohtaamaan omistajan. Katsotaan miten rupeaa sujumaan.

Vapaana ollessa Elmeri tottelee yllätävän hyvin eikä lähe enää karkuureissulle, kuten nuorempana aina koitti. Jotain jo oppinu...kenties :) Ollaan me annettu viilettää Raisanki ihan omissa puuhissa, mutta Elmeri pyörii jaloissa. Vapaana juokseminen on kyllä maailman parasta katsottavaa...Ihanaa, kun toiset nauttii vaan pelekästään siitä, kun voi mennä miten haluaa.

Alla vielä lisää kuvia metrinmakkaroista.
Kuvista helposti erehtyy,että Raisa on iso tyttö...Puntari kuitenki näytti reilu viikko sitten 6kg. Elmeri painoi 11kg. Raisa on muutenkin siro ja Elmeri oikein lihaspuntti :)

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia.

  Elmeri on miehen kokoinen, sanoo Olli 11,5 kg.

  VastaaPoista
 2. Elmeri on hieman laihemmassa kunnossa, kun alku talvesta painoi vielä 12,5kg ja nyt ois tarkotus saaha paino sinne 12kg, kun sillon on parhaassa kunnossa :) Olli on kans ihan hyvän kokoinen!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja kuvia! Joka toisesta oli jotain kommentoitavaa ja sitten tuli lisää kommentoitavaa ja lopulta unohdin jo mitä pitikään sanoa :D Mutta tuo kirjahyllyyn kurottelukuva on kyllä jotenkin niin tuttua :)

  VastaaPoista
 4. Nyt kun katson Elmeriä uudelleen, niin tosiaan pojissa on paljon samaa näköä. Pää on hyvin samanlainen ja ilme kertoo yhtä paljon ("siis onko pakko kuvata koko ajan?"). Ja isoja poikia molemmat. Kommentoin jo omaan boxiin, mutta tässä vielä toiseen kertaan, että Olli on Nurmosta kotoisin, virallisesti Spectrolite's Crazy Kid (kuvaava nimi pojalla). Spectrolite's kennelin nettisivuilta löytyy Ollin sukutaulu. Olisiko yhteisiä esiesiä?

  VastaaPoista
 5. Onhan ne pojat sukua :) Elmerin äippä on Ollin sisko. Saman mallinen pää ja samanlaiset ilmeet niin pisti silmään :) Mutta komia on Olli!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommenteista! :) Näitten kanssa ei ole kyllä tylsää.

  VastaaPoista
 7. Itsekin rupesin katsomaan sukutauluja ja huomasin ilokseni, että Elmeri ja Raisa ovat Ollin siskon pentuja. Ei ihme, että Elmeri on isokokoinen ja komea poika. Kasvattajan mukaan koko suku on isokokoista sorttia.

  Oikein paljon terveisiä sukulaisille!

  VastaaPoista
 8. Ja toivottavasti sinulle sopii, että tein pojista postauksen Ollin blogiin. Lainasin sinulta yhden kuvan Elmeristä (mainitsin toki kuvan lähteen).

  VastaaPoista
 9. Sopii tietenki :) Terveisiä sinnekin sukulaiselle! Kiva,kun löytää näitä sukulaisia.

  VastaaPoista
 10. Hei :) Ollin blogin kautta livahdin tänne ja täältähän löytyi syötävänsuloisia mäykkyjä! :) Nyt ei kyllä jatkuva koirakuume ainakaan helpotu ;)

  Terveisiä Alfielta, pitkäkarvaiselta pojalta ja mamiltaan Marialta :)

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia! :) Se on kyllä kumma tauti tuo koirakuume. Kun se kerran iskee niin vaikee päästä eroon :D

  VastaaPoista
 12. Täällähän seikkailee meikäläisen kaima :)) Rapsutuksia karvakorville!!

  VastaaPoista
 13. Pistänpä teidätkin suosikkeihini niin muistan vierailla toistekin. Ollin kautta löysin teidät ja on pojissa samaa näköä. Että sinulla on hiaaanot matot keittiössä. Naminami värit. itse kudon kangaspuilla mattoja myös mutta olen vasta siinä vaiheessa että ihan ostokuteilla mennään. Itsekö olet kutonut? Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 14. Täällähän seikkailee meikäläisen kaima :))

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 15. En ole vaan äiti ne teki mulle :) Oon mä kutonu, mutta itellä ei ole kangaspuita. Äiti niitä haluaa tehä ja kyseeleekin millon mitä tarvihtee.

  VastaaPoista