15.1.2011

Talvi =)

Niitä pakkasiaki on sitten riittäny. Raisalle löysin edullisesti hurtan fleecehaalarin, mutta takajalat menee puku päällä niin ettei ole polvia, mutta eteenpäin mennään kumminki. Mummo neulo myös kivan villapuseron.

Kaikki hampaatkin on Raisalla vaihtunu ja purenta näyttää hyvältä. Muutenkaan hampaiden kanssa ei ole ongelmia.

Nyt sitten, kun hampaatkin on vaihtunut pitäs löytää joku näyttely tai mätsäri missä lähettäs kokeilemaan onnea. Ainoa vaan,että Neiti näyttää arpinaamalta, kun leikit on hieman villejä isoveikan kanssa ;) Kuonon päällä jo paranemassa oleva haava on hyvin näkysällä paikalla. Näkyykin kilometrin päähän eikä oikein kaunista neidin olemusta. Jotain sentään luonteesta kertoon...

Elmeri ottaa pakkaspäivät rennosti. Eilen nukkui ja nukki ja nukkui....aktivoiminen...Täh? Mitä se muka on...No joo kyllähän sitä jottain on aina yrittäny tehä ja kehitellä, mutta näkyy pikemminki tykkäävän tosta rennosta olemisesta perheen parissa. Ei kait siinä...onhan se helppoa :) Onneksi siis nauttii ja osaa rentoutua, kun ennen sekin oli vaikeaa. Taas kerran käy niin ettei me päästä luolaharkkoihin, kun sattuu hautajaiset juuri silloin. Tuntuu,että viimesen vuoden aikana on aina tullut jottain muuta :/ Pitää kyllä koittaa seuraavalla kerralla siirtää jos vaan suikin mahdollista ja päästä näkemään miten poika ahdingosta suoriutuu. Pääsee myös Raisaa käyttämään ketulla ja näkemään miten se menee... Huh! Jännityksellä siis ootamme.

Tässäpäs muutamia kuvia metrinmakkaroista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti