6.10.2010

Hulinaa!!

On ollut sellaista vilskettä ja vilinää, että Elmeri parka hakee rauhaa sohvalta jonne Raisa ei pääse. Viime yönki nukkui siellä, kun Raisa painui Elmerin pedille nukkumaan. No nyt sitten päätimme, että Elmerille ostetaan perjantaina uusi peti ja isompi, koska nykyinen on niin ahdas. Tässä mallia kuinka siinä pedissä voi nukkua :)


Niinpä. Elmeri joskus katsoo niin kärsivänä, kun ei voi kunnolla itteensä oikasta ja sitten vielä pikku nakki änkee sinne. Elmeri tietenki on niin mukava poika ettei paljo sano vastaan mitään. Tilanne oli eilen sellainen ettei Elmeri tienny minne mennä nukkumaan, kun peti taas vallattu ja sohvalle ei saanu mennä. Minä sitten pelastin Elmerin kamalan ahtaalta yöltä ja päästin sen sohvalle. Siellä oli poika hyvin tyytyväisenä nukkunu koko yön!

Raisa onkin melkoinen nakki, jos joku ei miellytä niin sitten asialle tehdään jotain.


Pako oli yhtä hyvin suunniteltu kuin Alcatrazin pako. Häkin reuna oli pöydän reunalla, jonka alta Raisa ryöminyt ulos. Tai sitten hypänny. On se fiksu!

Tässäpä on kuvia suloisesta vankikarkurista.
Elmerikin suostui kuvattavaksi vaikka ainainen kameran työntäminen nokan eteen aiheuttaa tälläisiä kuvia:Onhan se Elmerin takapää ihan kivan lihaksikas, mutta ei sitä aina kaikkea tarttis näytellä. Mutta tiedänpä Elmerin mielipiteen kuvaamisesta.

Tässä on hieman edustavampi kuva Elmeristä.

1 kommentti:

  1. Voi Raisa pieni söpöläinen!! Kyllä Elmerin hermoja koetellaan, mutta ihailtavasti se on kyllä jaksanutkin kertomasi perusteella :)

    Ahtaista paikoista änkeminen ja karkaaminen on kyllä varmasti näillä otuksilla ihan geeneissä :D Mutta kaikki tuhmuudetkin annetaan heti anteeksi noin söpöille tyypeille ;)

    VastaaPoista