26.9.2010

Nyt se tapahtui!

Neiti Nakki alias Raisa saapui torstaina kotiin :) No,mutta Elmeri oli hieman mustasukkainen Raisan saapumisesta sillä Elmeri murahti pahasti,kun toinen änkee syliin väen vängällä "Kyllä mieki mahun...aivan varmasti mahun!" Yhteiselo lähtenyt käyntiin juoksemalla rallia ympäri kämppää. Ensin nukutaan ja sitten aloitetaa ralli. Elmeri on jo oppinut,että pittää hitaasti juosta, jotta Raisa pysyy perässä, mutta Raisapa jääkin oottelemaan nurkan taakse. On se vaan ovela jo näin alakuun ;)
Leikki painia otetaan aina, kun molemmat hereillä. Elmerillä vielä turhan rajut otteet, joten pitää sen verran tarkkailla puuhia.
Eilen kävimme Törmävaaralla kävelemässä. Alla muutama kuva paikan päältä.
Raisaa hieman pelotti suurella kivellä seisominen, mutta mielenkiintoa tutkimiseen riitti. Kamera taitaa muutenki olla sellainen kampe, että ihmetyttää niin,että nokka pittää työntää siihen kiinni ja kummastella surisevaa kapistusta.

 Elmeristä koitimme ottaa seisomiskuvaa, mutta aina joko pää oli sivulla tai jalat vinksinvonksin...Kumma kyllä kamera saa aina "hyvät" puolet Elmeristä esiin. Ehkäpä poika haluaa esitellä omaa muhevaa ja erittäin lihaksikasta takapuoltaan...Ken tietää!


Raisa sai maistella eilen oikeaa luuta. Olihan se tyttö mielissään, ku mikä! En oo sellasella vimmalla lihaa kiskovaa vielä nähny. Elmerin piti käydä tarkistamassa mitä se Raisa meuhkaa.

1 kommentti:

  1. Täällähän näitä kuvia ja kertomuksia on jo vaikka millä mitalla! Jostais syystä blogger ei ole ilmoittanut minulle, että teidä blogissa on uusia kirjoituksia. :O No, mutta korjataan tilanne nyt :)

    On kyllä komia kuva Elmerin seisonnasta :) Vai on pikku vilperi tullut ja vallannut Elmerin reviirin :D Kiva kun se kuitenkin jaksaa leikkiä Raisan kanssa ja on ottanut sen siskokseen.

    VastaaPoista