28.7.2010

Elmeri hoidossa

Pitkään aikaan en ole tänne kirjoitellu,koska teemme parhaillaan muuttoa. Elmeri on siskoni luona hoidossa ja käyn ensi viikolla pojan hakemssa kotia. Vanhassa kodissa ollaan yks päivä,kun sitten viedään viimeinen kuorma mennessä ja Elmeri mukana uuteen kotiin. Jänskättää miten koiruus siihen suhtautuu,mutta ollan ite aateltu olla ihan rauhallisia ja antaa pojan nuuskutella ihan rauhassa. Ikävä painaa,kun tottunut aamulla kahvin poristessa käyttämään Elmeriä ulkona ja nyt,kun toista ei oo niin ei oikein tiiä mitä sitä tällä ylimääräisellä ajalla sitten tekisi.

Elmerille löysin netistä aivan ihana Uni-Lullan :) Tässäpä nettisivu niin voi käydä katsomassa siellä millainen tämä Uni-Lulla on, Tmi Talukas. Uni-Lullaa ei ole vielä tilattu kehnon pörssitilanteen vuoksi, mutta heti, kun ylimääräisiä euroja jää niin tilaan samantein. Näillä keleillä ei varmaan enempää lämmitystä tarvii,mutta talvella varmaan koiralle on mukava oma paikka minne käpertyä :)

4 kommenttia:

 1. Löysin tänne palstalta,kiva lukea Elmerin kuulumisia!Näyttelyihinkin olette kerenneet,ja mejään,hienoa!Oletteko käyneet mäykkytreffeillä Tuirassa?Me kun ei Amalian kans päästä,kun pojilla on juuri jalkapalloreenit ti ja to!Ja kesävkloput menneet reissussa...
  Vaihdatteko kaupunkia nyt sitten!?
  Amalian kanssa käytiin Oulun näyttelyssä,ja luolaharkoissa ollaan käyty,mejä on omaa laiskuutta jäänyt,kun ei huvita yksin metsään lähteä!
  Toivotaan että törmäillään jossain..ja mitämitä,punainen narttu tilattu vai!!Suosittelen ;)
  Terkuin:Amalian emäntä pirjo!

  VastaaPoista
 2. Emme ole pitkään aikaan tuirassa käyty,kun sen verran kiireisenä oltu. Eiköhän sitä vielä joskus sinne eksy ;)
  Minä pääsin Tervolaan opiskelemaan Eläintenhoitajaksi, joten sinne nokka vie ainakin kolmeksi vuodeksi.
  Elmeri oli tosi arka siellä roin näyttelyssä ja pelotti pientä. Mörkökausi pahimmillaan oli juuri silloin ja kaikki outo ja omituinen piti haukkua tai murista. Myös osakseen norjalaistuomari sai tätä kohtelua :/ Katsotaan nyt ajan kanssa miten rupee sujumaan. Suuria suunnitelmia oisi pojalle,mutta mennään hänen ehdoilla toistaseksi.

  VastaaPoista
 3. Ai niin tosiaan tilauksessa on ollut punainen narttu. Romeo koiruus joka käynyt joskus tuirassa on sen pentueen isä. Eli Elmerillä ja tulevalla pennulla on sama äiti. Pennut on syntyneet ja kuvia tulee kuhan päästään pienoisia kuvamaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva löytää uusia mäykkyblogeja! Toivottavasti saamme kuulla paljon tarinoita Elmeristä. Tervetuloa vierailemaan Ollin blogiin :)

  VastaaPoista