19.5.2010

Tänään Elmerillä on vapaa päivä kaikista harjoituksista ja vielä ainakin huominen. Eilen meni näyttelyharjoitukset aika surkeasti ja Elmeri stressasi koko ajan. Välillä osasi rauhoittua,mutta muuten oli yhtä vetämistä ja haukkumista.
Tänään sitten on otettu täysin erilainen suhtautuminen asioihin ja toistaseksi on mennyt hyvin. Kynsien leikkuu sujui mainiosti ja ulkona olevista asioista vaan ilmoitettu. Lenkillä ollessa harjoitellaan sievästi kävelemistä, mikä toisinaan aiheuttaa Elmerissä turhautumista ja sen ilmoittaa vikisemällä. Koirien ohitukset ovat vielä haukkumista ja syöksyilyjä. Nyt käymme sitä vaihetta läpi jolloin moni ihminen luovuttaa koiransa eteenpäin. Vaatii aikaansa ja omien hermojen tarkastelua,kun koiralla on aikuiseksi kasvamisen vaihe ja testaa omistajaansa.
miettikää ihmiset oikeasti millaisen koiran laitatte ja voiko juuri nyt sitä koiraa laittaa. Nähkää vaivaa totuttaa koira erilaisiin tilanteisiin, koiriin, toisiin ihmisiin ja mahdollisesti eri asumismuotoja. Pitäkää rajat ja antakaa rakkautta.

2 kommenttia:

 1. Terveiset Elmerille ja palvelijoille Joenpenkalta!

  Tällä hetkellä meillä mäyräkoiravahvuus 4 kpl karkkareita: Nora-mamma, poikansa Pyry, tyttärensä Ani sekä Miro,kun Ani on meillä toipumassa leikkauksesta.

  Vauhdikasta kesää!

  toivottaa joenpenkan sakki

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!

  Olen seuranut Anin tapausta. Toivottavasti Ani toipuu hyvin onnettomuudesta.

  Onnen täytteistä kesää teille! :)

  VastaaPoista